خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه بارداری پوچ و سقط داشتم الان باردارم بچمم سالمه😐😐
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
نه برای همه . عمه من ماه بعد سقطش باردار شد دوستمم چهل روزش تموم شد باردار شد هم بارداریشون برخلاف تصورشون عالی بود هم بچه صحیح و سالم
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
اتفاقا ما ترکا یه ضرب المثلی داریم که خلاف اینو میگه یعنی میگن بعده سقط فوری ادم حامله میشه . خواهر من دوسال بود بچه دار نمیشد بالاخره با قرص و دوا درمون حامله شد و بچه اش سقط شد دکتر بهش گفت ۶ ماه پیشگیری کن حرف دکترو گوش نکرد دوباره ماه بعدش اقدام کرد و دوقلو حامله شد
کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن
بعد اون هفت ماه الان ۲ ساله جلوگیری ندارم اما باردار نمیشم امیدم اینه این ماه باشم😌
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
واقعا ، آخه من کورتاژ کردم بعد از سقط ، دلم خیلی میخواد زود حامله بشم ولی میترسم.
من ک پشیمونم ۷ ماه جلوگیری کردم
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
انقدرم بنظرم فاصله نده کسی که تنبلی تخمدان اینا داره و سخت باردار میشه بعده سقط فرصت مناسبیه دوباره باردار بشه . نه انقدر زود نه انقدر دیر مثلا دو یا سه ماه پیشگیری کن بعد دوباره اقدام کن
کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن
یعنی اگه جلوگیری نمیکردی زود حامله میشدی و بچه ات میموند؟همه میگن بعد از کورتاژ احتمال حاملگی بالاست
والا منم همینو شنیدم
میگن چون رحم بعد کورتاژ تمییز و اماده س
چ میدونم ولی اگه برگردم عقب بیشتر از ی ماه جلوگیری نمیکردم
واقعا ، آخه من کورتاژ کردم بعد از سقط ، دلم خیلی میخواد زود حامله بشم ولی میترسم.
اگه کورتاژ کردی زوده اینکارو نکن دوباره باردار شی ممکنه بازم سقط بشه خب حالا ۶ماهم نتونی حداقل سه ماه پیشگیری کن . دوقلوهای خواهر منم یکیش موند یکیش رشد نکردمیگیم شاید زود اقدام کرده ازاون بوده