2777
2789
عنوان

بیاین ازحال وهوای بعدخیانت بگین

184 بازدید | 14 پست

خودتون چه حسی داشتین وآیا بروز میدادین؟سرزنشش میکردین.افسرده شدین؟ظاهرسازی میکردین.اون چی ؟پشیمون بود محبت میکردیا عادی بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از ازدواجم  کسی روکه  دوستش داشتم بهم خیانت کرد و نارو زد خیلی برام گرون تموم شد بیشتر بخاطر اینکه غرورم پیش خودم له شده بود ولی بعدش که عشق شوهرم شدم و ازدواج کردم فراموش شد ولی اون به هردری میزنه که بتونه باهام درارتباط باشه و از دوروبری هام جویای احوالم میشه و هی درخواست دوستی و .. میفرسته ولی من دیگه حتی بهش نگاه نمیکنم البته شوهرم ازهمه ی قضایا قبل از ازدواجم مطلع بود و الانم هرحرکتی انجام بده اول به شوهرم میگم

نوش داروی منی هرموقع که بیایی عزیز مامان

من یبارشک کردم زمین وزمان روبهم دوختم  گفتم اینا بچه هات من میرم گفتم تهمت نزن دنیای بعدنتونی جواب بدی گفتم اگه میخوای بگی شک من بیخود هست خونه روبه نامم بزن الان خونه بنام هست یه اس میخواد بده دروغکی یجوری اس میده که ببینم رمزگوشیش هم دست منه کلا😊

چه شکی؟یعنی فقط شک بود مطمعنم نبودی؟آفرین 

مثلا تاحالا ده شب نمیخوابید دوشب بود ساعت میشد ده شب نیگفت از دارم میمیرم خوابم میاد من بعدش رفتم اتاق ساعت یک شب دیدم داره اس میده هیچی نگفتم  روزبعدش دیدم اس میده چشاش ترسو هیجان داره بهش گفتم ببینم به کی اس میده اسم ارسال کننده رونشونم داد گفتم خرخودتی شماره رونشونم بده یا اس رو  کلی دعواکرد همه استکان روپرت کرد خودشو محکم زد گفتم معلومه ریدی آبم قطعه خلاصه بعد ده دقیق اومد منت کشی بخدا دوستم بوده چون شک داری بمن.. بهم ریختم گفتم هرچندباورنکردم اما دوست دارم باور کنم ازاین به بعد خودتو جمع جور کن بعد دوهفته خونه پدرم رفتم ..گفت کلی راه اومدیم برم بخوابم خونمون سه ساعت راهه باهم رفتم اتاق بعد دوساعت دیدم بیداره چشاش گرد شد گفتم بدون اینکه ب گوشی دست برنی بده بمن هرکاری کردم گوشی رونداد گفتم شماروبخیر ماروبسلامت گفت شکاکی گفتم ثابت کن گفت چجوری گفتم یا پرینت مکالمه یا ماشین وخونه بنام بزنی هردو روبه نامم زده  ازاون موقع جرات نداره اس هم بده خلاصه حسابی ترسیده