2777
2789
عنوان

کیا شوهر بد دل دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 87 پست

لباسشو تو دستت بشور صلوات بفرست میره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یبار رفت مغازه خرید من پشت سرش رفتم یچی بگم اومدم زیر فوشم کرد ک چرا دنبال من را میفتی

من بودم میگفتم ترسیدم بدزدنت نکه خوش قد و بالایی

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ وقت تاحالا باهان خرید نیومده یا برام چیزی نخریده تاحالا نشده ۲تایی بریم جایی قدم بزنیم فقط مراقب ...

این بد دلی نیست.تاحالا بد دل اینطوری ندیدم.شوهر من کم میمونه منو بغل کنه  تو خرید که کسی نزدیکم نشه یا بهم برخورد نکنه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

کسی که عاشقت باشه اینکارو نمیکنه آزادی و خوشی عشقش براش ازهمه چی مهم تره اونایی هم که خوشحالن میگن شوهرمون مارو دوس داره که بهمون گیر میده من بهشون به چشم حقارت نگاه میکنم که چطور تاحالا متوجه نشده فقط تو اسارت و بردگی شوهرشون هستن . 

بعضی مردا واقعا مریضن اخه وقتی چیزی ندیده جرا اینجوری میکنه 

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
چون بهم نمیایم من خیلی خوشگترم از طرفی از نظر هیکلم به هم نمیایم من من ظریفم اون هیکلی ۵۰ سانت تفاوت ...

پس دلیل این اخلاقش زیباییه شماست

میترسه از دستت بده

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
کسی که عاشقت باشه اینکارو نمیکنه آزادی و خوشی عشقش براش ازهمه چی مهم تره اونایی هم که خوشحالن میگن ش ...

وای خدا منم خوشم نمیاد یکی کنترل بشه مرد باید روشنفکر باشه 😎😎😎

خدایا داده ونداده ات راشکر

شوهر خواهر شوهر منم یک همچین عنیه. ولی میگن خیلی خوبه.

مثلا خانمش دو ماه دندون درد داشت گفت باید دندون پزشک زن پیدا کنی مرد نامحرمه.

مشکل کمر داره میگه فیزیو تراپ شهر ما مرده حق نداری بری. دکتر فقط باید زن باشه.

با فروشنده مرد حرف نزن‌ . پیش داداشت آستین بلند بپوش. ولی اینها میگن زنشو دوست داره .

آره راست میگن من بد دلم اون مرد زندگیه

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
اره.... گوشیش هم سادس گوشیم دسشه قشنگ همه پیامامو میخونه... منم چیزی ندارم برا مخفی کاری.... ولی گاه ...

وای خواهر چقدر بد لاقل بهش بگو دلم گرفته ببردت دوتایی برین 

خدایا داده ونداده ات راشکر