2777
2789
عنوان

موی بلند یا کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 37 پست

منم موهام نازکه و زیاد پر حجم نیس 

دلم میخاد برم بزنم 

شوهرم نمیذاره

بنظرم موی کوتاه مرتب و سالم بهتره از موی بلند مشکل دار و زشت

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
واقعا؟

اره منتظرم برسه به کش

شش ماهه کوتاه کردم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم که نرم و لطیف شه .. با اینکه جنس موهای چربه ولی خیلی زبر شده

شامپو مخصوص موهاتو استفاده کن. سان سیلک خیلی خوبه البته باید مخصوص موهای خودت بگیری

میشه برای سلامتی خانوادم و حال دلم صلوات بفرستید🙏❤️تو تاپیکهای عکس و طنز تگ م کنید مرسی اه😁😘
منم موهام نازکه و زیاد پر حجم نیس  دلم میخاد برم بزنم  شوهرم نمیذاره بنظرم موی کوتاه مر ...

دقیقا مشکل منم هست .کم پشت و جلوشم داره میریزه

که داند به جز ذات پروردگار   که فردا چه بازی کند روزگار
چیکار کنم که نرم و لطیف شه .. با اینکه جنس موهای چربه ولی خیلی زبر شده

روغن آرگان،،روغن هسته انگور،،روغن نارگیل قاطی کن چن ساعت قبل حموم بزن،،ولی باید اصل باشن ها

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
منم پسرونه ام 

اولش عالی بود ولی الان دلم میخواد بلند شه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اره منتظرم برسه به کش شش ماهه کوتاه کردم

هر وقت داری میری حموم کفه سرتو اروم با انگشتات ماساژ بده که خون جریان بیشتری پیدا کنه هر هفته ۲ یا ۳ بار این کار و انجام بده تقویتش کنی زود بلندمیشه

من همشو دوس😐📍

هه 😐ههههه😐ههههههه😐دیوونم خودتی 😐🖕🏻عصاب ندادم😒شیطونم😻عاشق رنگ قرمزممممم📍😐خیلی پوکرممم😂😂عاشق یه بیشور جذاب به اسم علیم دعا کنین بش برسم☹️❤️ رنگین کمون زندگیه من سیاه سفید بود:)⛓️به نام خالق حس نفرت همه ی آرزو هام با رفتن تو مردنمیرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((میرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((💫✨انقد که زندگیم تاریک بده روشنایی ببینم چشام اذیت میشه بیب✨ودف🍷کیم کیم📍
هر وقت داری میری حموم کفه سرتو اروم با انگشتات ماساژ بده که خون جریان بیشتری پیدا کنه هر هفته ۲ یا ۳ ...

آره همینکارو میکنم رشد موهام بد نیست ولی چون باماشین زدم طول میکشه 

دقیقا مشکل منم هست .کم پشت و جلوشم داره میریزه

بیا دلو بزنیم ب دریا بریم امروز بزنیم😁 

ن مردونه هااا 

ی مدل ک تا گردن باشه

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
من چند ساله پسرونه ام. موهام کم پشته خیلی😓

چرا؟ تقویت کن موهاتو