2777
2789
عنوان

نمیتونم دلمو صاف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 22 پست

خب عزیزم هرچیزی گفته جوابشم شنیده ازت

الان صفر صفرید

مردا نمیتونن وقتی عصبانی هستن درست فکر کنن یکاری میکنن و یا یه حرفی میزنن که بعدش میفهمن چقدر بد بوده و پشیمون میشن و این پشیمونیشونم بخاطر غرورشون با رفتار نشون میدن

همینی که گفتی اومد بغلم کرد یعنی فهمیده چیشده و پشیمونه همینکه سر صحبتو باز کرده و کلا رفتارش یعنی دلش نمیخاد دلخوری ادامه پیدا کنه

شماهم ادامه نده دیگه از سرکار که اومد خیلی عادی رفتار کن انگار اتفاقی نیوفتاده

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم هرچیزی گفته جوابشم شنیده ازت الان صفر صفرید مردا نمیتونن وقتی عصبانی هستن درست فکر کنن یک ...

بعد جالبیش اینجاست بیشتر حرفاشون یادشون نمیمونه😐😐😐من شوهرم میگه نه تروخدا اینو گفتم بخدا اصلا حواسم ب خودم نبوده 

حرصم میگیره یادش میرع

🕊
بعد جالبیش اینجاست بیشتر حرفاشون یادشون نمیمونه😐😐😐من شوهرم میگه نه تروخدا اینو گفتم بخدا اصلا حوا ...

اره دقیقااا😂😂😂

اون لحظه چون فقط تمرکزشون اینه خانمه چی میگه بعد بکوبن تو سرش

اره دقیقااا😂😂😂 اون لحظه چون فقط تمرکزشون اینه خانمه چی میگه بعد بکوبن تو سرش

😂😂😂😂ارهههه من انقد دلم براش میسوزه خدا وکیلی مثه یه پسر بچن مخصوصا وقتای ک میان منت کشی 

🕊
😂😂😂😂ارهههه من انقد دلم براش میسوزه خدا وکیلی مثه یه پسر بچن مخصوصا وقتای ک میان منت کشی 

وقتایی که یه اشتباهی کردن میخان بندازن گردن یکی دیگه بیشتر شبیه این پسربچه تخسا ان😂

وقتایی که یه اشتباهی کردن میخان بندازن گردن یکی دیگه بیشتر شبیه این پسربچه تخسا ان😂

اره 🤣🤣🤣میندازن گردن دوستاشون 

ما ماشینو کوبنده گفت دست خودم نبوده بعد یه مدت اعتراف کرد خودش بوده😐

🕊