2777
2789
عنوان

گم شدن چمدان

661 بازدید | 16 پست

خیلی ناراحتم چمدون تو هواپیمای قطر گم شد 

همه لباسام و وسایل شخصیم توش بود 

الان یه تیشرتم ندارم استفاده کنم واقعا پیدا میشه؟ کسی تجربه ای داشته؟ اخه چرا باید تو این همه چمدون مال من گم شه؟ 

پس چرا میگن یکی از بهترین ایرلاینا قطره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ ما ماه عسل رفتیم مشهد وقتی برمیگشتیم تو فرودگاه ک منتظر بودیم چمدونا بیاد یهو دیدیم از بین اون همممه چمدون ی چمدون اش و لاش اومد ک زیپاش خراب شده بود نصصصف لباسا از زیپا اویزوون بود،،چندجای چمدون پاره بود،وای اصن ی وضعی😂😂😂کل چمدونو و اش و لاش کرده بودن نامردا 

ما از مشهد می‌خواستیم بیایم بوشهر

نگم برات چه فرودگاه بدیه 

فرودگاه مشهد

پرسنل بی ادب

بی نظم و برنامه

چمدونهای کل مسافرا رو فرستادن اهواز

ما خونمون مرکز شهره

مردم از شهرستان های اطراف 

کلید ماشین و خونه گذاشتن ت. چمدون

چمدونم اهواز

من فقط داروها تو چمدون بود

اینقد دلم واسه مردم سوخت

مرسی خوندم  نوشته بار گم شه جبران خسارت میشه خب مدراکم چی میشه؟ خدا کنه پیدا شه

انشالله که پیدا میشه

ولی همیشه مدارک و پول بذار توی کیفی توی گردنت

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

فقط ميتونم بگم خوشبحالت از اينجا رفتي چمدونت پيدا ميشه 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

خخخخ ما ماه عسل رفتیم مشهد وقتی برمیگشتیم تو فرودگاه ک منتظر بودیم چمدونا بیاد یهو دیدیم از بین اون ...

وااای 🤭 من لباسام نو بود بیشترش الان حتی جورابم ندارم بعد این هیچی دوتا مدرک مهم داشتم 

خدایااا 😭😭

انشالله که پیدا میشه ولی همیشه مدارک و پول بذار توی کیفی توی گردنت

پایان نامم بود جلدش صحافی شده بود سنگین بود بعد من چه میدونستم همه میگفتن قطر بهترین ایرلاینه واقعا باورم نمیشه هنوز...