2777
2789

من به خاطر مشكلات ژنتيكي بچمو از دست دادم 😔😔

و براي بارداري بعدي خيلي نگرانم 

مشاور ژنتيك كريمي نژاد رفتم گفتن كاري نميشه كرد بايد مجدد باردار بشي و از طريق غربال گري ها چك بشي و آزمايش خاصي نيست كه مشكل رو متوجه بشيم چون خيلي پيچيده است. ميخاستم ببينم واقعا آزمايشي نيست؟ و يه دكتر خوب ژنتيك بهم معرفي كنيد مجدد برم مشاوره ممنون ميشم ازتون. 

منم مشکلم مثل شماست بچمو ب خاطر مشکل ژنتیکی از دست دادم ولی دیگه قصد بارداری ندارم   میترسم دیگ ...

منم دقيقا ميترسم😔

مشكل بزرگ اينجاست كه هيچ آزمايشي نميشه داد و نميتونن ژن خاصي رو پيدا كنن اين خيلي بده كه بايد مجدد باردار سد و همون روال رو تكرار كرد. 

اگر راه حلي داشت و آزمايش خاصي بود خيلي خوب ميشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقيقا ميترسم😔 مشكل بزرگ اينجاست كه هيچ آزمايشي نميشه داد و نميتونن ژن خاصي رو پيدا كنن اين خيل ...

والله  مشکل بچه من یکسال بعد سر بچه داداشم اومد   هنوز عزادار بچم بودم ک برادرزادم با این مشکل دنیا اومد  

دیگه ب نظرم کاری از دکترا برا این مشکل بر نمیاد سومین مورده تو خانواده  😔  بچه اولم سالمه   دومی اونجور شد  

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

والله  مشکل بچه من یکسال بعد سر بچه داداشم اومد   هنوز عزادار بچم بودم ک برادرزادم با این ...

اي واي خيلي متاسفم 

اين رنج رو كشيدم ميدونم چقدر سخته 😔

قطعا راه حل داره مشاوره ژنتيكي ميتونه كمكتون كنه. 

منم موندم فقط دلمو به اين مشاوره ها خوش كردم و آي وي اف

منم بچمو سال96 از دست دادم با همسرم دختر عمو پسر عمو هستیم شما چی ?

متاسفم عزیزم  واقعا 

منم با شوهرم دختر عمو پسر عمو هستیم 

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

سلام  دوستان پیش هرکسی میرید پیش لعیا فخری نرید...چون این خانم فقط برای مرکز ناباروری ابن سینا پووووووول چاپ میکنه و هیچی حالیش نیست...ابن سینا شده مرکز اخاذی از زوج های امیدوار و بی پناهی که دارن ازشون پول به جیب میزنن