2777
2789

ما  مامانا عاشق بچه هامونیم کلافه میشم  عصبی میشیم  یه جاهایی کم میاریم وممکنه نتونیم خشم و ناراحتیمون رو کنترل کنیم.بخصوص اگه ی همسرکم درک داشته باشیم ک بدتر.ممکنه بدتر لج هم کنیم و بدرفتاریمون رو بچه بیشتر بشه.من خودم ی راه حل دارم ک مدتیه دار انجام یدم و واقعا عالیه.وا اما  این راه

من شروع کردم ب ضبط کردن صدا.تو طول روز هر کاری کردم و هر چی گفتم رو ضبط میکنم و گوش میدم میخوام ببینم چ کارای مفیدی کردم و چه کارای ک ارامشمون بهم زده.خودمشدم مشاور و روانشناس خودم!ب حرفام گوش میدم  آروم‌میشم .شما هم امتحان کنین.با ضبط صداتون برنامه ریزی برای روزتون کنین برای بچه ها و خودتون و همسرتون.راه کاراتونو ک شماهم موفق بودین بگین🌷ممنون

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

میتونین این روش رو ب بچه هاتون یاد بدین اگه کار اشتباه کرد یا کار خیی خوبی بگیصداشونو ضبط کنن و گوش بد اینجور تشویق میشن.واقعا عالیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صدا ضبط شدمو گوش کنم جر میخورم 😅

😂😂😂وای من قبلا اینجور بودم ولی الان ک امتحان کردم عالی بود.چه بهتر عزیزم ک بخندی اتفاقا حالت خوب میشه 😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂وای من قبلا اینجور بودم ولی الان ک امتحان کردم عالی بود.چه بهتر عزیزم ک بخندی اتفاقا حالت خوب ...

❤😂

حاجی ناموسا گزارش نزن   ده تا کاربریم الکی تعلیق شد  هر کی گزارش زد واگذارش میکنم ب خدا  

متاسفانه اگه گوشی رو بزارم رو ضبط بچه هام شروع میکنن اهنگ خوندن و بیشتر میرن رو مخم🥺کار خرابتر میشه 

روزی چند وقیقه من صداهای دخترمو پاک میکنم تو ضبط صدا😞

تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی.

وای یه بار گوشی شوهرم دست دخترم بود زده بود رو ضبط صوت بعد شوهرم گوش داد برام پخشش کرد من همش داشتم جیغ جیغ میکردم خیلی حس بدی بود☹️☹️☹️

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

وای مخصوصا صدای دادت رو میشنویی که داری میگیی بیییشوررر بشین دیگههه انقد اذیت نکننن بچههههه

😂😂😂نه گلم منظورم اینه فرصت مناسب ب دور از هیاهو صداتو ضبط کنی یجوری انگار داری برای ی نفر دیگه مشاوره میدی.نه اینکه از صدای خودتون  همینجودیضبط کنین🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد شوهرت نگف مگه از وحشی اومدی؟😂😂😂

وا بی ادب

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

😂😂😂نه گلم منظورم اینه فرصت مناسب ب دور از هیاهو صداتو ضبط کنی یجوری انگار داری برای ی نفر دیگه مش ...

اهاااا 😂😂😂😂😂😂😂فک کردم میگی از صب که پا میشید بزارید رو ضبط تا اخر شب که میخواید بخوابید 🤣🤣🤣