خیلی اخلاق و رفتارشون آزار دهندس..تودارن واینکه تو امر ازدواج خیلی کند پیش میرن..دوست پسر من بااینکه قصدش ازدواجع و همه شرایطو داره ولی کلا ریلکسه و انگار از تنهاییش لذت میبره ک پاپیش نمیزاره....تحملشون سخته
آروم ،منطقی، بارز ترین ویژگیش اینه که میتونه اعتماد همه رو جلب کنه
و به شدت برون گرا
منم درونگرام
و اینکه دوست داره کنترل تلوزیون دستش باشه
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فوق العاده پسر اجتماعیه ولی یه اخلاق خاص داره اونم اینه ممکنه با یکی که ازش بدشون میاد جوری رفتار کنن که انگار عاشق طرفه و برعکس عاشق بشن اگه به عشقشونم نرسن ولی همیشه تو قلبش میمونه خونگرم مهربون دلسوز ولی زودم عصبی میشن
گاهی ما را بازنده میدانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
من برونگرام پارتنرم درونگراست به شدت شما باهم اختلاف ندارین سر این موضوع؟ من فقط هر از گاهی که دو ...
بهمن ماهیا درون گرا نیستن. اتفاقا برون گرا و سلوغن. ولی مدام تغییر حالت میدنزود عصبی میشن. . زیاد میرن تو خودشون. خودشون با خودشون مشکل پیدا میکنن و دوس دارن زمان هایی تنها باشن. مدلشون زیاد دونفره نیس. ازدواجی تیستن و تعلل دارن. تک پرن
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
همسرم بهمن ماهیه خونسرد آروم درونگرا،مشکلاتش رو اصلا بروز نمیده تو بیان وبروز احساسات خیلی مشکل داره،کم حرف،زود عصبی میشه زودزود خاموش میشه بشدت اهل خانواده زن دوست شدیدا😂مهربون خیلی زیاد باوجود چهره تقریبا خشن ،راستگو ،یکم خجالتی،دوست نداره کسی رو سرسوزنی برنجونه مردم دار قابل اعتماد چشم پاک،اهل کار وتلاش،درکل بهمن ماهیا خیلی خوبن فقط خونسردی زیاد و درونگرا بودنشون یکم آزار دهندست