2777
2789
عنوان

پشت سر دخترم صاف نمیشه 😢

588 بازدید | 37 پست

خانما دخترم از اول رو دست راست و چپ خوابونرنش

بعد چهار ماه هر جقدر طاق بالا خوابوندم

تاب میخورد 

به شکم

الان موهاش و کوتاه کردسم

پس کله اش 😭😭😭

گردول زده بیرون

چیکارش کنم 😢

خیلی بده 

مخصوصا الان که مو نداره 😔

فامیلا شوهرم مسخره ش کردن 😔

چیکار کنم تورد خدا فایده داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نهایت احترام به شما فامیلای شوهر شما بسیار کار زشتی کردن ....درست میشه مو که دربیاره عالی میشه

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

چرا صاف نخوابوندی هر ۳طرف باید میخوابوندی الان جز اینکه موهاش در بیاد چاره ای نداره اصلا چرا موهاشو کوتاه کردی ؟ اونا چه بیشعور بودن که خندیدن اگه از اون نفهما باشن دیگه ول نمیکنن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
وای پسر منم اینطوری شد.همش برمیگشت ب ی سمت الان سه سال ونیمشه چند وقت پیش کچلش کردیم دیدم پشت سرش ی ...

ادرکت میکنم

بخدا سلامتشون مهم ه و اولویته 

ولی منم زورم نمیرسه صاف بخوابع

بالشت میزارم باز دمر میشه یا سرش و کج میکنه

خیلب یع وجبی سرتق ه

اتفاقا پشت سر تخت خیلی زشته

اره عزیزم خیلی تختواز بالا بزنه بیرون زشته

ولی گردول هم لز پشت بزته بیرون

هم همون حال رو دارا

مث کوه زده بیرون 

یهو مشت گردنش صاف 

مث دست اندازه 😔

دختر منم دو ماه و نیمشه به همه طرف میخابونمش ولی پشت سرش داره بالا میاد و خربزه ای میشه. خیلی نگرانم . نمیدونم چکار کنم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
چرا صاف نخوابوندی هر ۳طرف باید میخوابوندی الان جز اینکه موهاش در بیاد چاره ای نداره اصلا چرا موهاشو ...

دقیقا از اول میخوابوندم سرش و کج میکرد

بعد هم از سه جهار ماهکی دمر میخوابه

زورن بهش نمیرسه

شده تو یک ساعت ده بیست بار صافش میکنم

خواهر دست رو دلم نزار که خون ه 😔