r_p2 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 60 عنوان نی نی یار میشه بیاین؟ 101 بازدید | 4 پست @نی_نی_یار_شب سلام عزیزم . من امشب تعلیق شدم .اخیرا دعوایی نکردم و در تاپیک سیاسی هم شرکت نکردم😓حرف بدی هم نزدم ولی اگر زدم از همینجا عذر میخواممیشه کاربریم رو برگردونین؟ @r_P رو کرد به ما بخت و فتادیم به بندش مارا چه گنه بود خطا کرد کمندش با آن همه دلداده دلش بسته ی ما شد ای من به فدای دل دیوانه پسندش.... 1399/10/07 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیللل عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1670 خیر گلم .برو تو اتاق درو ببند .یکم به کارای بدت فک کن.حالا ببینم چی میشه.قول نمیدم
r_p2 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 60 @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_2 @نی_نی_یار_5 رو کرد به ما بخت و فتادیم به بندش مارا چه گنه بود خطا کرد کمندش با آن همه دلداده دلش بسته ی ما شد ای من به فدای دل دیوانه پسندش....
miniyar_2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41638 عزیزم شما به دلیل توهین به نی نی یار در گزارش تاپیک تعلیق شدید و برای بازگشت کاربریتون با تماس با ما صحبت کنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
r_p2 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 60 عزیزم شما به دلیل توهین به نی نی یار در گزارش تاپیک تعلیق شدید و برای بازگشت کاربریتون با تماس با ما ... خیلی ممنون از پاسخ گوییتونمن از خودم مطمئنم که همچین کار نکردم چون کلا ادم دعوایی ای نیستم و یکسال اینجا بودم بی هیچ مسئله ای و مطمئنم سوتفاهم شده بازم اگر ناراحت شدین عذر میخوام رو کرد به ما بخت و فتادیم به بندش مارا چه گنه بود خطا کرد کمندش با آن همه دلداده دلش بسته ی ما شد ای من به فدای دل دیوانه پسندش....