2777
2789
عنوان

دوستم بهم پیشنهاد زشت داد

1115 بازدید | 35 پست

دوستم بهم گفت بذار بیام خونتون از شوهرت خوشم میاد واقعا هنوز شوکم فک کردم شوخی میکنه برا همین فعلا با خنده ردش کردم تا حالا همچین چیزی شنیده بودید ک یکی بیاد رک همچین چیزی بگه به ادم؟ واقعا هنو شوکم

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خنده   

؟ 

من کلااا ازدواج ک کنم با دویتام رفتو آمد میکنم ولی اجازه نمیدم بیان خونم خودمم نمیرم بحث بدبینی و اینکه اعتماد ندارم نیست . فقط علاقه ای ب این رفتو آمدا ندارم حتی اگا متاهل باشن ..

و چیز بعدی اینکه اگه این حرفو زده خیلی شییک میگفتی واااه شوهر من ک اصلا از تو خوشش نمیاد . توهم غلط نکن

کاربری برا دونفر .

نزار بیاد...از شوهرت چیزی پیشش نگو

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است