2777
2789
عنوان

خواب دیدم بچم ب دنیا اومده خیلی انگشت داره 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 37 پست
نمیدونم چرا خندم گرفت از تصورش😀 ببین عزیزم یه سرچی کن تو گوگل تعبیر میکنه .....

نداشت

فقط ماه قمری بود زدم که گفت با تاخیر تعبیر میشه 😭😭😭😭

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که دلم خیلی غمه  کلا همش استرس و نگرانی

ب دنیا اوردن بچه یعنی تموم شدن غم ایشالا غمات با ب دنیا اومدن تو دلیت و پا قدمش بره وشاهد روزای خوش باشید♥♥♥

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یعنی دیدن ؟؟؟ اگه بود میگفتن پس اره ؟ چون غربالگری دوم دادم

غربالگری دوم ک میری تمام اعضای بدنش اعضای خارجی و داخلی چک میشه من یادمه واسه پسرم پست چپشو تکون نمیداد هر کاری دمتر میکرد رفتم فرداش دوباره اومدم چک کرد مطمئن باش الکی ب خودت اسنرس نده البته طبیعیه تو بارداری همش نگران سلامتیش باشی ایشالا سالم و اروم میاد تو بغلت😍😍

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ب دنیا اوردن بچه یعنی تموم شدن غم ایشالا غمات با ب دنیا اومدن تو دلیت و پا قدمش بره وشاهد روزای خوش ...

ان شاالله 

ممنون عزیزم امیدوارم شما هم همیشه شاد و سلامت باشید 

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

ان شاالله  ممنون عزیزم امیدوارم شما هم همیشه شاد و سلامت باشید

ممنون عزیزم