2777
2789
عنوان

دختر فروشنده رف رو مخم

1746 بازدید | 62 پست

سلام بچه ها

امروز رفته بودم برای پسرم شال گردن بخرم

ی فروشگاه بزرگ بود با چن تا فروشنده 

ی آقایی قبل من داش صندوق پول خریداشو حساب میکرد

انگار از آشناهای مغازه داره بود چون فروشنده میگف خانومت چطوره؟دخترت حرف میزنه؟

بعد یکی از این دخترای فروشنده بدو بدو اومد الکی احوالپرسی کرد ب اون صندوق داره گف دیشب دیدی تو اینستا فلانی با کی رل زده؟

بقیشو بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه مثل فیلمای ایرانی خودمون اخرشو میدونیم😂😂😂😂

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

اگر نمیخواستی بگی برا چی تاپیک زدی خو😁😁😁😅😅😅😅😅😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون