2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

698 بازدید | 44 پست

سلام .شبتون بخیر دوستان.من همسرم از همه لحاظ خداروشکر خوبه و آقاست..یکی از خواهراش مدام رو مخ من میره و منو عصبی میکنه تیکه میندازه نظر بیخودی میده و من همیشه سکوت میکنم ولی میام خونم گریه میکنم و حرص میخورم و سر همسرم دادوبیداد میکنم.حتی الان که باردارم...من خیلی احترام خواهرشو دارم و تا حالا دلشو نشکوندم ولی انگار اون چشم دیدن من رو نداره...شما هم براتون پیش اومده؟ دوست دارم تحملمو ببرم بالا و بیخیال باشم ولی دست خودم نیست .خیلی عصبی میشم.

من بودم ازش دوری میکردم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری میکنی بکن ولی سر بی حرمتی خانواده شوهرت بااون بد نشو ک عاقبتش خودت ضررمیکنی. 

من ی خواهر شوهر 11 ساله دارم عاصیم ازش ینی هااا روزا تو دلم از بس فوشش میدم دیشب خواب دیدم دوتا سیلی محکم زدم زیر گوشش 😂😂😂

نمیشه ..چون تو یک خونه ایم 😔

چ سخت

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

حالا ما عروسمون خیلی بمن تیکه های ناجور میندازه و ناراحتم میکنه منم لال و بی زبون فقط حرص میخورم بنظرم باید کم کم یاد بگیریم خودمون جواب بدیم وگرنه شوهر که تقصیری نداره و توام گناه میکنی تلافیشو سر اون در میاری 

توی این زمونه ساکت و آروم باشی زیر پا لهت میکنن

جوابش رو محترمانه بده یا با همسرت صحبت کن به زبون بگیرش جواب خواهرش رو بده . کار درستی نمیکنی با شوه ...

همسرم اوایل قبول نمیکرد میگفت منظور ندارن.ولی الان بهش ثابت شده چشم دیدن منو نداره ولی خب اونم واقعا طرف منه .ولی در کل بازم منومیسوزونه گه گاه

بله منم دقیقا مشکل مشابه شما رو دارم دوس دارم بزنم تو دهنش دندوناش پله بشن تو حلقش ولی بی عرضه تر از این حرفام 

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
حالا ما عروسمون خیلی بمن تیکه های ناجور میندازه و ناراحتم میکنه منم لال و بی زبون فقط حرص میخورم بنظ ...

من خودمم خواهر شوهرم....تا الان با عروسامون مثل دوستیم .تو جمع نه ضایع میکنم نه تیکه ...دقیقا منم همینطورم هیچ وقت جواب پیدا نمیکنم بعدا که میام خونه حرص میخورم