2777
2789
عنوان

تفاوت پریودی و لکه بینی بعد سقط

162 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ماه پیش دوم سقط داشتم این ماه باید پری میشدم با وجود اینکه دوفاستونم خوردم اما خبری نیست فقط  چهار پنج روزه که خیلی ببخشید وقتی خودمو خشک میکنم رو دستمال لک میبینم در ضمن کورتاژ شدم الان این لک بینیه یا پریودی؟ گفتم شاید پریودیم سبک باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه؟ چقدر بد یعنی نباید می‌خوردم قبلا دو روز بعد قطع قرص پریود شدم

نمیدونم گلم مگه دکتر بهت نداده؟

منم چندمین دوره ای که میخورم

این ماه افتادم به لکه بینی

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم گلم مگه دکتر بهت نداده؟ منم چندمین دوره ای که میخورم این ماه افتادم به لکه بینی

آها ممنون عزیزم. به دکتر گفتم بخورم گفت مشکلی نداره میتونی بخوری. پس هنوز پریود نشدم

آها خسته شدم اینقدر منتظر پری چرا نمیاد. جلوگیری نداشتم ممکنه باردار باشم اطلاعی ندارین؟

نمیدونم گلم منم تو اقدامم و الان لکه بینی دارم

باید صبر کنم ببینم چی میشه

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=170099489]نمیدونم گلم منم تو اقدامم و الان لکه بینی دارم باید صبر کنم ببینم چی میشه[/QU

ممنون عزیزم انشاالله به زودی مامان یه نی نی سالم و خوشگل بشی برا منم دعا کن⁦❤️⁩