2777
2789
عنوان

شما مردی که مطیع همسرش باشه دوس دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیست مرد یا زن مطیع دیگری باشه 

نه من خوشم نمیاد همسرم مطیعم باشه ترجیح میدم همفکر و همراهم باشه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
عجب گرفتاری  قبول کنن میگید حس زن زلیلی  قبول نکنن میگید سلطه جو

عزیزم اتفاقا من دوس دارم مرد قدرت داشته باشه حالا نمیدونم کلمه ای که به کار بردم درسته یا ن. ببین مثلا من گفتم اگه اختلاف نظر داشته باشیم سر یه موضوعی چیکار میکنی چه جوری حلش میکنی اول به شوخی گف قرعه کشی میکنیم ولی بعدش گف هرچی همسرم بگه😐

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
نه واقعا بنظرم خیلی خونسرد بود. اصلا دنبال تنش نبود. میترسم زندگیه یکنواختی داشته باشه

نه عزیزم نگران نباش الان واقعا به همه جزییات دقت کن حرف اطرافیانت هم واست مهم نباشه اول عقل بعد دل. ببین چی میگن اگه باهاش اوکی بودی بقیشو بسپر به خدا. 

بعید میدونم اینجوری که میگه باشه .ولی کلا چه مرد چه زن کاملا مطیع خوب نیست 

منم موافقم فک میکنم زندگی کسل کننده میشه. من آدم پر جنب و جوش و هیجانی دوس دارم

نه واقعا بنظرم خیلی خونسرد بود. اصلا دنبال تنش نبود. میترسم زندگیه یکنواختی داشته باشه

نه عزیزم نگران نباش الان واقعا به همه جزییات دقت کن حرف اطرافیانت هم واست مهم نباشه اول عقل بعد دل. ببین چی میگن اگه باهاش اوکی بودی بقیشو بسپر به خدا

خب اخه بستگی داره اره شوهر خودم مصیعه.ولی درمقابل هم موقعیت مالی و اجتماعیش خوبه هم چهرشو دوست دارم هم تحصیلات داره هم فوقوالعاده ادم باشعورو باادبیه.اگه مثلا فقط مطیعم بود و بقیه اخلاقارو نداشت ن نمیپسندیدنم ولی اگه تو این چندتا از نصف بیشترو داشت قبول میکردم.و اینکه عزیزم قیافه اگه ملاکته ردش کن چون قیافه چیزی نیست از،سر،ادم بیفته

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نه یه ذره ابهتم باید داشته باشه

وای منم دوس داشتم با یه چیزی مخالفت کنه و بگه فقط همین. مثلا اگه با یه چیزی میدید مخالفم سریع میگف حالا یه موقعیتایی هم ممکنه شرایط تغییر کنه🤪

به نظرم زن و شوهر باید با هم تامل و همراهی داشته باشن و در کنار هم باشن نه اینکه یکی کلا دستور بده و ...

من آدم دستور دادن نیستم ولی دوس دارم شوهرم یه جاهایی حساس باشه منو به چالش بکشه بحث کنیم اختلاف نظر داشته باشیم

نمیدونم شایدم دارم بچه گانه فکر میکنم

هرچی بگی بگه چشم زیادجالب نیس والاع!

مخصوصا واسه یه آقا. چشم نمیگف ولی کلا با من موافق بود