2777
2789
عنوان

شما مردی که مطیع همسرش باشه دوس دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 86 پست
نه عزیزم نگران نباش الان واقعا به همه جزییات دقت کن حرف اطرافیانت هم واست مهم نباشه اول عقل بعد دل. ...

اتفاقا اصلا باهاش اوکی نیستم ولی خانواده میگن مورد خوبیه

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
برادر شوهر منم اولش همین گفته بود  الان بعد ۱۵ سال زنش از دستش ذلیل شده بعد از عروسیشون شروع کر ...

وای اینم بده که 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده مرد رو نظر قاطعیت نداشته باشه تا دختر دید شل بشه

فک میکنم اینجوری بود. فک کنم چون خوشش اومده بود میخاس بگه من هرچی بگی قبول میکنم

خب اخه بستگی داره اره شوهر خودم مصیعه.ولی درمقابل هم موقعیت مالی و اجتماعیش خوبه هم چهرشو دوست دارم ...

دقیقا من قیافه خیلی برام مهمه. و کامل به دلم نیس میگم بقیه چیزاش خوبه بهش فکر کنم ولی حالا باز میبینم خیلی آرومه. اینم موقعیتش خوبه ولی هرچی گفتم گف همون

من خودم ادمی ام تا تو موقعیتش قرار نگیرم نمیتونم بگم اگه اون اتفاق بیوفته من چکار میکنم.همش میکم نمی ...

این نمیگف نمیدونم با نظر من موافق بود اگرم مخالفت منو میدید در مورد چیزی سریع نظرشو عوض میکرد

جالب نیس بهتره همدیگرودرک کننن یه زوج تااطاعت امر!

میخواس بگه شاید خیلی درکش بالاس. نمیدونم شاید خیلی تفاهم داشتیم یا شایدم بعدا عوض بشه

مطمئن باش همه ادمای دنیا با هم اختلاف نظر دارن مهم نحوه مواجهه باهاشونه .حالا جدای از اینا من فکر می ...

ببین مثلا من گفتم چادریم گفتم چه جور چادری دوس دارین گف من چادر ساده میپسندم بعد من گفتم من یه جاهایی چادر عربی و اینا واسه راحتی میپوشم بعد سریع گف حالا عب نداره بستگی به موقعیت داره چادر عربی هم بپوشید 

ڗینا مرگ من بگو چطور همیشه اول میای    

هوایی😂مرگ و اینا نگو عع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اینم نظرش به مشورت و همراهی بود ولی آخرش هرچی من بگم🤔🤨

یعنی یجورایی مشورته کشک بوده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

آخه ثانیه رومیزنی سربزنگاه حاضری،،،خداحفظت کنه    

باهم دیگ😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh