2777
2789
عنوان

بقایای سقط_ کورتاژ بیاین لطفا

516 بازدید | 16 پست

کسی بوده بعد از یه ماه و نیم بفهمه بقایا داره؟ با دارو رفع شد؟ کورتاژ کردین؟

کی سابقه کورتاژ داره؟ عملش چجوریه؟ هزینه‌ش چقدره؟ بیهوشی داره؟ درد داره؟ عوارضش چی؟

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
دوستم كورتاژ كده بود گفت بي حسي موضعي زدن براش دردشو ميفهميد ميگفت خيلي درد داشت باز يه دستگاهي ميكن ...

نه جنین دفع شده

بقایا داره

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميدونم والا دكتر گفته بايد كورتاژ بشه ؟ 

دارو داد گفت احتمالش خیلی زیاده با دارو نشه و باید بری کورتاژ 

کورتاژ که بی حس میشی بعد هم رحمتو تمیز میکنن شاید اصلا نیاز به کورتاژ نباشه اگه بقایا کم باشه احتمالا با دارو دفع میشه 

چقدر عجیب که بعد یه ماه و نیم فهمیدی تو این مدت درد نداشتی ؟ یا خونریزی شدید که انقدر دیر متوجه شدی

بقایای من با دارو دفع شد البته من خیلی زود فهمیده بودم نگران نباش انشاءالله که با دارو دفع میشه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
کورتاژ که بی حس میشی بعد هم رحمتو تمیز میکنن شاید اصلا نیاز به کورتاژ نباشه اگه بقایا کم باشه احتمال ...

بیمارستان بودم بعد سقط سونو انجام دادن گفتن بقایا نداری و مرخص شدم. بی مسئولیت بودن! منم به هوای اون دیگه سونو ندادم.

خونریزیمم نرمال بود تا این که کم کم غیرعادی شد.

بقایا متاسفانه کم نیست و دکترم گفت احتمالش کمه با دارو بیفته😔

واقعا از اون کادر بی مسئولیت نمیگذرم.

تو کورتاژ هم دردی حس نمیکنی چون بی حسی 

قربونت عزیزم

مرسی که جواب دادی❤

بیمارستان بودم بعد سقط سونو انجام دادن گفتن بقایا نداری و مرخص شدم. بی مسئولیت بودن! منم به هوای اون ...

کاملا درک میکنم خیلی سخته ولی نگران نباش اگه میتونی یه بیمارستان بهتر برو که استرست هم کمتر باشه تو کورتاژ هم اذیت نمیشی نگران نباش انشاء الله که با دارو دفع میشه 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
کاملا درک میکنم خیلی سخته ولی نگران نباش اگه میتونی یه بیمارستان بهتر برو که استرست هم کمتر باشه تو ...

خیلی نگرانم😔 عوارض کورتاژ....

کاملا درک میکنم خیلی سخته ولی نگران نباش اگه میتونی یه بیمارستان بهتر برو که استرست هم کمتر باشه تو ...

یعنی دیگه کلاهمم بیفته اونورا طرف اون بیمارستان نمیرم...

مرسی عزیزم

نگران نباش دوبار کورتاژ داشتم عوارضی ندیدم خدا بزرگه 

مرسی عزیزم

دردش چطوریه؟ هزینه‌ش؟ سرپاییه یا بستری میشی؟