2777
2789

یه خبر خوب امروز بعد6 روز از پریودم گذشته برای سومین بار باز بیبی چک زدم اما در کمال نا باوری مثبت اومد رفتم آزمایش بارداری دادم جواب مثبت شد    اونقدر خوشحالم بعد یه سال بلاخره باردار شدم کلا امیدمو از دست داده بودم به شوهرم هم نگفتم گفتم فردا سالگرد عقدمونه اون موقع میگم خواستم این خبرو خوبو به شما هم بدم انشاالله هرکی آرزوی بچه دارشدن داره خدا زود زود دامنشو سبز کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله به سلامتی بیاد بغلت دوست گلم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
مبارکههههه یعنی اول بیبی منفی بود بعد چند روز مثبت شد؟

مرسی عزیزم روز دوم و چهارم هم بیبی زودم همش منفی اومد امروز که ششم بود یه مثبت کم رنگ اومد رفتم آزمایش دادم دیدم بله درسته

سلام مبارکه منم مثل شما بعد یکسال حامله شدم دیروز ازمایش دادم‌مثبت بود من‌سابقه سقط هم داشتم امروز رفتم‌دکتر بهم شیاف داد گفت اگ لکه بینی داشتی استفاده کن نمیدونم الان خودم استفاده کنم یا بزارم اگ‌لکه داشتم استفاده کنم

دریا شود ان رود که پیوسته روان است......
مرسی عزیزم روز دوم و چهارم هم بیبی زودم همش منفی اومد امروز که ششم بود یه مثبت کم رنگ اومد رفتم آزما ...

چه‌جالب.. من همش فکر میکردم از روز موعد به بعد حتما نشون میده

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
سلام مبارکه منم مثل شما بعد یکسال حامله شدم دیروز ازمایش دادم‌مثبت بود من‌سابقه سقط هم داشتم امروز ر ...

مبارکه عزیزم انشاالله به سلامتی تو بغلت بگیریش 

من هنوز دکتر نرفتم 

کاش اینو از دکترت میپرسیدی اگه شمارشو داری فردا زنگ بزن از منشی مطب بخوا از دکتر اینو بپرسه بهت بگه