یه خبر خوب امروز بعد6 روز از پریودم گذشته برای سومین بار باز بیبی چک زدم اما در کمال نا باوری مثبت اومد رفتم آزمایش بارداری دادم جواب مثبت شد اونقدر خوشحالم بعد یه سال بلاخره باردار شدم کلا امیدمو از دست داده بودم به شوهرم هم نگفتم گفتم فردا سالگرد عقدمونه اون موقع میگم خواستم این خبرو خوبو به شما هم بدم انشاالله هرکی آرزوی بچه دارشدن داره خدا زود زود دامنشو سبز کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
سلام مبارکه منم مثل شما بعد یکسال حامله شدم دیروز ازمایش دادممثبت بود منسابقه سقط هم داشتم امروز رفتمدکتر بهم شیاف داد گفت اگ لکه بینی داشتی استفاده کن نمیدونم الان خودم استفاده کنم یا بزارم اگلکه داشتم استفاده کنم