2777
2789

دوستان من چند وقت قبل از بابام 500 هزارتومن میخواستم ولی پدرم 5 ماه طول داد و در آخر این پول بهم نداد ولی خواهرم که گوشیش خراب شد 6میلیون ظرف یک هفته بابام بهش داد و من ناراحت شدم که چرا اینطور فرق میزاره 

شما جای من بودین ناراحت میشدین یا نه؟

یعنی من حق دارم ناراحت بشم یا نه؟

تعداد رای : 37
نظرسنجی
آره حق داری ناراحت بشی
35
94%
خیر حق نداری ناراحت بشی
2
5%

اگه شما متاهلی و خواهرت مجرده نه شما حق نداری 

ولی اگه هردو تو مجرد و یا هردو متاهل هستین حق داری ازش دلیل کارشو بپرسی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره شما پول و برای چی می خواستین شاید به دید اون خیلی واجب نبوده یا اینکه شاید وقتی شما پول و خواستید اون موقع دستش خالی بوده..واز شانس خوب خواهرت برای اون دستش پر شده..من دیدم مادر بین فرزنداش فرق بذاره ولی پدر هیچ وقت فرقی نمیذاره

یادم تو را فراموش

عزیزم من تجربه خودمو میگم

هرچقدر بیشتر تو این فازها بری که به کی پول داد و چقدر داد بیشتر اعصابت خورد میشه و اونها هم بیشتر باهات لج میکنن و اگر هم پولی بدن نمی چسبه

سعی کن خودت کار کنی هر دختر خانمی تو هر سنی با استفاده از علم و هنرش میتونه ۵۰۰ در بیاره و ذهنشو آروم کنه

نگو پدره و وظیفه شه و... من این راهها رو رفتم وقتی نمیدن ناراحت نشو و خودت کار کن و ببین آینده ات چقدر تغییر میکنه