2777
2789
عنوان

رد شدم،😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 23 پست
فدا سرت. دوباره امتحان میدی قرار نیس ک با یکی دوبار قبول شی انشالا دفه بعد

مرسی از مهربونیت

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا ب اخر رسیده؟😐🤨

کلا آدم با روحیه ای هستم ...اما خب تمرین داشتم چون از سر استرس همه چیو خراب کردم ...واقعا ناراحت شدم

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
کلا آدم با روحیه ای هستم ...اما خب تمرین داشتم چون از سر استرس همه چیو خراب کردم ...واقعا ناراحت شدم

بیخیال بابا

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍

افسر خوب ام باشی واسه اینکه بار اول ردت کنه ی حرفی میزنه واست مهم نباشه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

امیدوارم

خانوم بهار شما عضو گروه چالش وزن بامداد خمار هستین ...

خانوم بهار شما عضو گروه چالش وزن بامداد خمار هستین ...

بله عزیزم.چطور؟!

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫