2777
2789
عنوان

رد شدم،😭😭😭😭😭

200 بازدید | 23 پست

امروز تو امتحان درون شهری رانندگی رد شدم ...خیلی بد بود افسر بهم گفت پدر ماشینو درآوردی ...یادم رفت کمر بند ببندم خیلی حول شدم ...کلا دست و پامو گم کردم .‌.حالم واقعا بده به کلی روحیمو از دست دادم .‌‌..همش پیش خانواده ام لبخند زدم ...الان آمدم اینجا به شماها بگم یکم سبک شم ...خیلی حالم بده،😭😭😭😭😭😭

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 

ایشالا دفع بد 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار اول رد شدم با اينكه چندسال تجربه رانندگى داشتم. استرسى ميشدم! سرى بعدى كه رفتم يه دونه كلروديازوپوكسايد خوردم و ريلكس نشستم پشت فرمون😄قبولم شدم😬

وقتى ميشينى تو ماشين و منتظر اينى كه افسر بگه شروع كن 

چندبار با پات با كلاج و يكم با فرمون ور برو كه دستت بياد فرمونش سفته مثلا يا نه و يا كلاجش چجوريه. تمرين زياد باعث ميشه مسلط بشى.

شبى كه ستارگانش را فراموش ميكند..
فدا سرت. دوباره امتحان میدی قرار نیس ک با یکی دوبار قبول شی انشالا دفه بعد

مرسی خواهر من ...خیلی روحیه خراب بود...مرسی از حرفات

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
من بار اول رد شدم با اينكه چندسال تجربه رانندگى داشتم. استرسى ميشدم! سرى بعدى كه رفتم يه دونه كلرودي ...

خیلی ممنون خواهر ...،،،