2777
2789
هنوزم جوش کیستی میزنی؟

سه سال پیش تو آزمایش بهم گفتن تنبلی خفیف داری اینو خوردم رژیم غذایی مناسب به لطف خدا باردار شدم... چند ماه پیش رفتم سونو دیدم کیست دارم... تخمدان پلی کیستیک باید همیشه کنترل شه من بعد از زایمان بیخیالش شده بودم... اصلا فست فود وچیپس وپفک نخور در ایام پریودی هم سردی نخور

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مدت

حدود سه چهار ماه بعدش... چربی اضافی شکم هم نداشتم وزنمو کنترل میکردم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
هیچی به هیچی کلا.خوردنش با نخوردنش یکی بود برام.حتی وزن هم کم کردم ولی بازم بی تاثیر بود

ای خدا پس چیکار کنیم

چیزی درباره ی مصرف زینک برای تعادل هورمونها شنیدی؟

یکی اینجا میگفت با گیاه پنج انگشت تونسته کیستاشو آب کنه... بزن اینترنت راهکارهای طب سنتی خیلی تاثیر دارن

ای خدا پس چیکار کنیم چیزی درباره ی مصرف زینک برای تعادل هورمونها شنیدی؟

نشنیدم ولی قبلنا اونم استفاده میکردم.دکتر داده بود بهم

کلا شیمیایی که هیچی دیگه حتی پریودمم نمیکرد.الان با گیاهیا فقط پری میشم ولی از بارداری خبری نیست

یکی اینجا میگفت با گیاه پنج انگشت تونسته کیستاشو آب کنه... بزن اینترنت راهکارهای طب سنتی خیلی تاثیر ...

همون ویتاگنوس هست دیگه شاید اون خود گیاه رو از عطاری گرفته

خانما یه تاپیک بود داستان من با جوشهای صورتم اسم کاربریشم هم فکر کنم الیزابت۶۶۶۶بود درمورد پلی کیست حتما بخونید

۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم شدو من مامان شدم😍
خانما یه تاپیک بود داستان من با جوشهای صورتم اسم کاربریشم هم فکر کنم الیزابت۶۶۶۶بود درمورد پلی کیست ...

من خوندم اتفاقا اینا توش بود اینوفولیک و زینک و کروم و ویتاگنوس

آره منم خوندم تقریبا ۵ ماهه انجام میدم همراه ورزش و رژیم و پنج انگشت میخورم بجای قطره ویتاگنوس خیلی بهتر شدم منو حتی دکتر واسه عمل هیستروسکوپی نوشته بود ولی با اینا بهتر شدم و عمل نرفتم و وزن کم کردم منی که پریود نمی شدم بدون قرص و آمپول الان خودم به طور مرتب خدا رو شکر پریود میشم

۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم شدو من مامان شدم😍

[QUOTE=170041336]آره منم خوندم تقریبا ۵ ماهه انجام میدم همراه ورزش و رژیم و پنج انگشت میخورم بجای قطره ویتاگنوس خیلی ...[/QUO

به نظرت قرص ویتاگنوس تاثیرداره؟؟؟یا منم خودش رو ازعطاری بگیرم

آره منم خوندم تقریبا ۵ ماهه انجام میدم همراه ورزش و رژیم و پنج انگشت میخورم بجای قطره ویتاگنوس خیلی ...

همه ی اون چیزایی که الیزابت گفته بود رو خریدی یا فقط بعضیش رو؟