بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همش دعا میکنم اما نمیشه و پری میاد. این ماه تازه لتروزول خورده بودم و میگفتن لتروزول بهتره و زود جواب میگیری دیگه امید داشتم باردار باشم اما تازه دو روز زودتر از موعد پریود شدم دیشب. خییییلی حالم گرفته شد خییییییلی 😪😪😪
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
منم همش دعا میکنم اما نمیشه و پری میاد. این ماه تازه لتروزول خورده بودم و میگفتن لتروزول بهتره و زود ...
الهی فداتشم غصه نخور ایشالله خدا دامنتو سبزمیکنه ماهم یه روز به ارزومون میرسیم ولی میدونی درسته الان بچه میخواهیم وی وقتی بیادو بزرگ بشه فضولی کنه بعد میگیم کاش بچه نمیاوردم خیلی زوداوردم رسم طبیعته 😂😂😂😂 خدامنو ببخشه
الهی فداتشم غصه نخور ایشالله خدا دامنتو سبزمیکنه ماهم یه روز به ارزومون میرسیم ولی میدونی درسته الان ...
اونکه اره اذیت داره بچه.من یکی دارم میدونم اذیت داره بیدار خوابی داره و هزارتا چیز دیگه اما تا حالا تو دلم هیچوقت نگفتم کاش نمیداشتم. بچه یه مهر خاصی داره که با تمام سختی هاش بازم عشقت بهش ذره ای کم نمیشه. من عااااااش بچه ام. اونم ۳،۴ تا
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها