وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
واینکه شما اقدام کنید که جواب نمیده،باید زمان دقیق تخمک گذاری تون رو بفهمی،مثلا تقریبا از روز 12 پریودی باید یک شب درمیون نزدیکی داشته باشی تا روز 20 فک کنم،یک شب درمیون،بقیه روزا جواب نمیده
منم شش ماهه برای دومی اقدامم و نشده. البته من ماه دوم که نشد رفتم دکتر که تنبلی خفیف تشخیص داد و دارو داد اما نشد و این ماه هم دارو خوردم و انتظار داشتم باردار باشم اما پری دو روز زودتر هم اومد. دیشب پری شدم 😪😪😪
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من از امروز شروع کردم دو سین ناشتا میخورم. امروز اول پری هستم. شکمم رو هم میخوام هرشب با روغن سیاهدانه چرب کنم. سردی هم نخورم دیگه توکل به خدا. البته این کارا رو ماه پیش هم کما بیش انجام دادم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
چشمم ترسیده بخدا آخه شوهرم اونوقتا اسپرمش ضعیف بود الان عمل واریکوسل کرده رو به بهبودیه میگم شاید طبیعی و بدون دارو شد اما اگه تا فروردین نشد استفاده میکنم توکل به خدا
اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد