2777
2789
عنوان

راه حل برا بارداری سریع

159 بازدید | 15 پست

سلام من 6 ماهه اقدام کردم هنوز خبری نیس بچه دومم هس میشه کمک کنید  چرا پس تو این مدت باردار نشدم؟؟!! بچه اولم تو دومین اقدام باردار شدم

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

پیاده روی

دوسین صبح ناشنا(عسل و سیاهدونه )

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

برو دکتر 

بارداری شانسیه

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاده روی دوسین صبح ناشنا(عسل و سیاهدونه )

ناشتا باید خورده بشه؟؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

دوسین

واینکه شما اقدام کنید که جواب نمیده،باید زمان دقیق تخمک گذاری تون رو بفهمی،مثلا تقریبا از روز 12 پریودی باید یک شب درمیون نزدیکی داشته باشی تا روز 20 فک کنم،یک شب درمیون،بقیه روزا جواب نمیده

✍🏻...دنــیایِ خوبیـــها گُذَشـت...✍

منم شش ماهه برای دومی اقدامم و نشده. البته من ماه دوم که نشد رفتم دکتر که تنبلی خفیف تشخیص داد و دارو داد اما نشد و این ماه هم دارو خوردم و انتظار داشتم باردار باشم اما پری دو روز زودتر هم اومد. دیشب پری شدم 😪😪😪

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
برو دکتر  بارداری شانسیه

😔انتظار چه بده آره باید برم

من با لتروزول همون ماه باردار شدم اما خارج رحم شد الان باز دکتر برام نوشته میترسم استفاده کنم 

اولش سر خود استفاده کرده بودین؟؟ 

ناشتا باید خورده بشه؟؟؟ 

اره نصف قاشق عسل با نصف قاشق سیاهدونه

از روز اول پریودی تا روز ۲۰ 

ده روز مونده به موعد پری بعدیت نخور دیکه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
ناشتا باید خورده بشه؟؟؟ 

من از امروز شروع کردم دو سین ناشتا میخورم. امروز اول پری هستم. شکمم رو هم میخوام هرشب با روغن سیاهدانه چرب کنم. سردی هم نخورم دیگه توکل به خدا. البته این کارا رو ماه پیش هم کما بیش انجام دادم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اولش سر خود استفاده کرده بودین؟؟ 

نه والا من جرات سرخود دارو خوردن ندارم اونم زیر نظر پزشک بود

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
نه والا من جرات سرخود دارو خوردن ندارم اونم زیر نظر پزشک بود

پس نگرانی نداره استفاده کنین

پس نگرانی نداره استفاده کنین

چشمم ترسیده بخدا آخه شوهرم اونوقتا اسپرمش ضعیف بود الان عمل واریکوسل کرده رو به بهبودیه میگم شاید طبیعی و بدون دارو شد اما اگه تا فروردین نشد استفاده میکنم توکل به خدا

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
چشمم ترسیده بخدا آخه شوهرم اونوقتا اسپرمش ضعیف بود الان عمل واریکوسل کرده رو به بهبودیه میگم شاید طب ...

انشالا که باردار میشین اما من که عجله د ار م ینی نمیتونم انتظار بکشم فقط میگم برم دکتر که زود دارو بده انتظار بده

انشالا که باردار میشین اما من که عجله د ار م ینی نمیتونم انتظار بکشم فقط میگم برم دکتر که زود دارو ب ...

اگه نمیتونین صبر کنین برین با دارو زود باردار میشین امیدوارم زودتر به نی نی سالم قسمتتون شه