2777
2789
عنوان

سوال دارم خواهشا جوابمو بدین

109 بازدید | 18 پست

سلام خانما من ی هفته از پریودم گذشته ولی دلم ی ذره درد میکنه بعضی وقتام حالت تهوع دارم ولی نمیدونم چرا دلم درد میکنه دو طرف دلم درد میکنه ن زیر دلم بنظرتون چرا اینجوری میشم؟ کسی بوده مثل من

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

عزیزم ممکنه مسموم یاشی

چرا فورا ربطش میدین به حاملگی

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ممکنه مسموم یاشی چرا فورا ربطش میدین به حاملگی

پس چرا پریودم عقب افتاده 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
یا میخوای پریود شی. یا حامله ای😆

متشکرم 

دمنوش بومادران بخور 

برای چی خوبه این

من خودم اینجوری بودم بی بی زدم مثبت شد

واقعا؟ 

پس چرا پریودم عقب افتاده 

اها پریودت عقبه؟

حامله ای به احتمال زیاد 

ولی بی بی چک بزن

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
اگر باردار نباشی که بعیده باشی باعث میشه رحم پاکسازی بشه

خیلی ممنونم عزیزم 

اها پریودت عقبه؟ حامله ای به احتمال زیاد  ولی بی بی چک بزن

اره عزیزم باشه خیلی ممنونم ❤️

واقعا؟ 

اره عزیزم.من پریودیم عقب افتادهمش حالت تهوع داشتم یه وقتایی دلم دردمیگرفت فک کردم مریض شدم قبل اینکه برم دکتر بی بی زدم دیدم دوتاخط افتاد باورم نمیشد

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘