2777
2789
عنوان

باردارم؟؟ بارداری پنهان؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 30 پست
چندروز پیشم تاپیک زدی ای بابا.خب برو ازمایش بده اگر انقد توهم زدی.مردم صدبار رابطه دارن ک باردار شن ...

ببخشید 

فک ننم باید حذف کنم نی نی سایتو 

دارم همه رو عذاب میدم 

چون تو این سایتاا گفتن من خوب بودممم  ولییی خیلیی چیزاااااا رو خوندم دوباره دیونه میشم

۸ بار پریود شدی توووووو... ینی ۸ ماه . الان باید کم کم میزاییدی... فک کردی به این راحتیه حاملگی؟؟؟ باید تکوناشو حس میکردی... بیخی بابا. حاملگی کجا بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیهه انقد چیز خوندم دوباره دارم شک میکنم ب خودم  وافعا دارم دیونه میشم

آخه کدوم آدمی 8 بار پریود میشه بارداره تازه شکم هم نکردی دخول هم نداشتی هیچی تو شکمت احساس نکردی چه جوری میخای باردار باشی برو آزمایش بده در ضمن سونو 5 هفتگی باشی قشنگ بهت نشون میده

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

چههههههههههههههههههه

عجییییییییییییییییییب

مگههههههههههههههه میشه آخه 🤔🤔

والا ما ده ساله دخول داریم حامله نشدم 

تو چجوری میخوای بشی🤣🤣🤣🤣

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
حالا من سر جفت پسرام از ۲هفتگی ویار شدید داشتم اینم بگم بخاطر امپول جلوگیری از عید پریود نشدم هی ت ...

آخه دو ماه حاملگی پنهان سه ماه حاملگی پنهان 

۸ ماه آخه؟؟؟؟؟ بابا آدم هشت ماهه شکمش میرسه به زانوهاش دیگه اون که دیگه پنهان نیست

بعد هر روز میاد همین تاپیک رو هم میزنه

من که دیگه ببینم گزارش میزنم مردمو مسخره کرده

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
دوماه بعدش ازمایش دادم  منفی بود

خب وقتی منفیه میخای چه جوری باردار باشی یکم به عقلت رجوع کن استرس میگیری بدتر بدنت میریزه بهم اینقدر می‌ترسی چرا رابطه داری قول میدم اصلا باردار نیستی مگه بارداری به همین راحتیه؟ 

عزیزم اولا که شما هنوز دختری دوما چند ماه گذشته واون اسپرم ها کلا نابود شدن پس ترسی نباید داشته باشی بعضیا هر شب با شوهرشون رابطه دارن اینجور زود باردارنمیشن اگه هم تعداد پریودیتون کم شده فقط برا استرسیه که دارین خیالتون راحت باشه باردار نیستین

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//