2777
2789
عنوان

شکاکی به دلیل انلاین بودن طرف

1483 بازدید | 38 پست

کسایی که دوست پسر دارن یا نامزد یا شوهر بیاین بگین در روز چقدر انلاین میشن؟

و بهشون شک نمیکنین زیاد انلاین بشن؟

من که بهش شک دارم ولی جون مادرشو قسم میخوره با کسی نیست .به نظرتون باور کنم؟

هروقت آنلاین میشه بامن حرف میزنه

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کی آن باشه دلیل لاس ک نیس 

دوستاش 

همکار یا فامیل شاید داره چت میکنه 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
این میگه سرکارم اما انلاینه.داره زیرابی میره فکر کنم

خب وقتی با تو حرف نمی زنه و سر کاره چه دلیلی داره آن باشه 

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

نه ، انلاین میشع گاهی اوقات پیام نمیده 

کانالا میچرخه 

واسه چی باید شک کنم؟

وقتی اعتماد ندارید چ جوری میخواید زندگی کنید

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

اون نه ولی من همش آنلاینم شک کرده میگه بگو ببینم با کسی غیر منی؟🥺🥺😐😐😐

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر