2777
2789
عنوان

عرق یونجه کسی ب بچش داده؟

913 بازدید | 14 پست

واسه افزایش وزن و اشتها

از چن ماهگی میتونم بدم؟؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از یونجه میگیرن؟😐😐😐 فکر کنم ب بچه بگن چیه خودش شروع میکته عینه چی صبح تا شب خوردن

وایییی😂😂😂👌🏻

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
من یه مدت به بچم میدادم بعد گفتن بلوغ زودرس میاره دیگه ندادم.

اثر داشت؟

از چن ماهگی یا چن سالگی شروع کردی؟چقدر دادی؟

وا بیخیال بابا ب جای این شربت. مستر زینک. جی بده خیلی خوبه پسرم. تو س ماه ده سانت قد کشید 

پسرم تازه دوماهشه 

اونو الان میشه داد یا بعد یک سالگی؟

بعد یک سال دو ماهه چ اشتهایی آخه مگه فقط شیر نمیدی بهش معد‌شو داغون میکنیاااا

اها نمیدونستم والا یکی از فامیل ب همه نوه هاش از بدو تولد میداد البته شاید تپلی اونا ارثی بوده 

پس نمیدم دیگ اره فقط شیر میخوره تازه دوماهش شده وزنش ۴۸۰۰

اها نمیدونستم والا یکی از فامیل ب همه نوه هاش از بدو تولد میداد البته شاید تپلی اونا ارثی بوده  ...

وا وزنش خوبه کالمی معده بجه رو داغون. نکنم گلم انشالله خودش ب غذل بیوفته تپل تر هم. میشه انشاللله همیشه سالم باشه❤️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
وا وزنش خوبه کالمی معده بجه رو داغون. نکنم گلم انشالله خودش ب غذل بیوفته تپل تر هم. میشه انشاللله هم ...

ممنون گلم❤