2777
2789
عنوان

نمیدونم باردارم یا ن

195 بازدید | 35 پست

سلام

من این ماه ازکیت تشخیص تخمک استفاده کردم روز ۲۰ به بعدتخمک گزاری داشتم الان ۳روز عقب انداختم ودردتخمدان دارم شکمم منقبض شده وخیلیم بادکرده ولی بی بی چک انداختم منفی شد نمیدونم باردارهستم یا ن...چندروز دردتخمدان دارم هم چپ تیرمیکشه هم راست....راستی من تنبلی تخمدان داشتم ولی ماه قبل سونودادم گفت تخمدان راستت عالیه تخمدان چپم ی فولیکول ۲۵داشتم که امپول ازادسازی زدم ولی بازم نگرفت حالا این ماه دوباره اقدام کردم ازکیت استفاده کرده از روزی که هاله انداخت اقدام کردم تا وقتی خطش پررنگترشد وحتی چندروز بعدشم دوباره اقدام کردم به نظرتون حامله هستم دردتخمدان مال چیه؟؟؟

انشالله ک هستی عزیزم بزار یک هفته بگذره بعد دوباره بزن

پناه برخدا....دلم خیلی گرفته فک کردم این ماه عقب انداختم باردارم اخه چندماهی بودخیلی زودتراز موعد پریودمیشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پناه برخدا....دلم خیلی گرفته فک کردم این ماه عقب انداختم باردارم اخه چندماهی بودخیلی زودتراز موعد پر ...

انشالله ک هستی عزیزم اما اگ نبودی هم ناامید نشو این غصب یا جلو انداختنا طبیعی تو اقدام و از من میشنوی بعد از پریود ی روز درمیون اقدام کن و اصن ب فکر اینکه گرفت یا نگرفت فک نکن مهمترین نکته توی باردار شدن آرامشه عزیزم

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
انشالله ک هستی عزیزم اما اگ نبودی هم ناامید نشو این غصب یا جلو انداختنا طبیعی تو اقدام و از من میشنو ...

باورکن این ماه اصلا بیخیال بودم نمیدونم چرا اصلا استرس نداشتم قبلا ازچندروز قبل پریودهم تست میزدم ولی این ماه هی بی تفاوت رودم دیشبم همسرم واسم تست خرید ولی صب امتحان کردم منفی شد پناه برخدا....بزرگترین نعمتی که خدابهم داده همین امید....انشاءالله اگه این ماه نشد ماه بعدی

منم شرایط تورو دارم ۴_۵روزه از موعدم گذشته حالتای شمارو دارم بی بی زدم منفی شد از دکتر پرسیدم گفت بعضیا دیر نشون میده بزار چندروز دیگه بی بی بزن

انشالله که جفتمون بارداریم

منم شرایط تورو دارم ۴_۵روزه از موعدم گذشته حالتای شمارو دارم بی بی زدم منفی شد از دکتر پرسیدم گفت بع ...

پناه برخدا....من الان زیردلم دردمیکنه وکمرم ولی اصلا شبیه دل دردپریودی نیس راستی ترشحم دارم سفت وسفیدرنگ....انگار ی دستمال کاغذی خیس کنی مث همون ترشحم.....خدایا دل همه مادرهای منتظرشادکن

پناه برخدا....من الان زیردلم دردمیکنه وکمرم ولی اصلا شبیه دل دردپریودی نیس راستی ترشحم دارم سفت وسفی ...

من اصلا ترشح ندارم زیر دلممم گاهی تیرمیکشه

بخدا ازهرکی میپرسم میگع قبل موعد یاهمون روز بی بی نشون میده نمیدونم چرامال مانشون نمیده اگرم باردارنیستیم خب چرا پری نمیاد

من اصلا ترشح ندارم زیر دلممم گاهی تیرمیکشه بخدا ازهرکی میپرسم میگع قبل موعد یاهمون روز بی بی نشون م ...

من تنبلی داشتم همیشه سیکلم بین ۲۸تا۳۵ روزبود ولی ی چندماهی بودکه خیلی زودبه زودمیشدم منم هرکی دیدم تا یک روز عقب انداخته نشون داده پناه برخدا

من تنبلی داشتم همیشه سیکلم بین ۲۸تا۳۵ روزبود ولی ی چندماهی بودکه خیلی زودبه زودمیشدم منم هرکی دیدم ت ...

مال من به موقع بوده همیشه تنبلی هم ندارم،خیلی حس بدیه این بلاتکلیفی حالمممم ازبی بی منفی بهم میخوره

مال من به موقع بوده همیشه تنبلی هم ندارم،خیلی حس بدیه این بلاتکلیفی حالمممم ازبی بی منفی بهم میخوره

آی گفتی دیگه خجالت میکشم اینقدهمسرم میره تست میخره همش میگم خدایا میشه خط بندازه

منم این ماه اصلا بهش فک نکردم مثل ماه های قبل استرس نداشتم ولی فقط چهار بار در خطر بود سه ماه جلو میندازم ماه قبل ۲۸روزه بود امروزم ۲۸سیکلمه مشکلی هم ندارم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

منم .من هم یکسال و چند ماهه همش منفی

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت