2777
2789
عنوان

اطلاعات پوستی لیزری چی دارین😂😬

79 بازدید | 4 پست

واسه لک قهوه ای که بعداربارداری بوجود اومده وبه درمان دارویی جواب نداده. لیزر موثره؟ لک بر نمیگرده؟ واینکه دردوران شیردهی میشه لیزر کرد؟؟ 

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
وای منم لک بعد از مصرف قرص بارداری رو صورتم افتاده میترسم برم لیزر کنم تو رو خدا اگه کسی لیزر کرده م ...

فعلا که کسی نمیاد حتما تاپیک باید جنجالی باشه واسه کمک کسی نمیاد

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.