2777
2789
عنوان

من خيلي بدبختم بيايبد لطفا تزوخدا

191 بازدید | 11 پست

٤ ماهم لود مامانم طلاق گرفت و رفت بابامم زن گرفت تا الان مامان بزرگم منو بزرگ كرد وضعمون خوب نيست ٤ تا عمه دازم كه وقتي ميان اينجا نابودم ميكنن با حرفاي زشت و ميرن هميشه خسرت چهرت بقيه يا زندگي بقيع رو نيخوزم و دارم نابود ميشم يه فاميلي بهم پول داد ريختن حساب بابابزرگم برم دوره كامپيوتر ببينم گفتم بابابزرگ واسع اون اقا پولو بربر گفت نميريزم تازه يه جلسه ست داري ميزي فردا كلاس دارم نميرم چون پولو ندادم من چيكاو كتم

ن طلايي دازم ن خولستگاي هيچي بجز اين گوشيم دزسم نميخونم سركارم نميزارن برم

عمه عام باز فودا ميان نابودم كنن

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎

😕😕

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه  نخور خدای تو هم بزرگه

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

سارینا من عکستو دیدم تو خیلی خوشگلی دختر. 

جوونی یه عالمه روز و زندگی پیش رو داری. نا امید نباش. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
منم ار خودشون عمه هام متنفزم دوس دارم تيكه تيكشون كنم

9 بار سوره کوثر بخون یواشکی فوت کن به طرفشون پاشن برن 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
منم ار خودشون عمه هام متنفزم دوس دارم تيكه تيكشون كنم

سارینای عزیز گلم پول جمع کن برو پیش یه مشاور خوب تا خالی بشی تا عزت نفس و اعتماد به نفست برگرده مامانتو نمیبینی؟

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁