2777
2789
عنوان

میشه ی خواهش کنم

27 بازدید | 3 پست

هرکی می تونه برای برآورده شدن حاجتم ی فاتحه بخونه برای حضرت ام البنین (س)الهی ک حاجاتتونو از دستای مادر قمر بنی هاشم (ع)بگیرید.بادلای پاکتون دعام کنید

از نظر فقهی این است که طبق فتوای مراجع معظم تقلید فاتحه خواندن برای امامان و امامان زادگان اشکالی ندارد ولی با این توضیح که قاعدتا قرائت فاتحه برای اموات با نیت انقطاع آنها از دنیا توأم می‌باشد و بدین لحاظ صحیح نیست که انسان برای امامان به این قصد فاتحه بخواند ولی اگر آنها را زنده بدانیم و صرفاً جهت اهداء ثواب قرآن قرائت فاتحه کنیم اشکالی ندارد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو گفتم که حالا حاجت دارین نیتتون رو درست گرفته باشین و ثوابش رو هدیه کنین. منم میخونم 

بله ممنونم ب نیت اهدای ثواب هست وگرنه اهل بیت تو قلبامون همیشه زنده ن