2777
2789

سلام بچه ها من یه دختر ۳۰ ساله هستم که موقعیت ب نسبت خوبی دارم از یکی خیلی  زیادخوشم میاد و اونم خیلی رسمی و سر بسته بهم ابراز علاقه کرده ولی خواستگاری نه الان یه خواستگار خوب دارم چیکار کنم کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی خواستگار خوب داری اگه من جای تو بودم باهاش ازدواج میکردم

ممکنه بعدها اون شخصی ک ازش خوشت میاد ب هردلیلی نیاد خواستگاری اونوقت پشیمون میشی

قشنگ فکر کن تصمیم درست بگیر 

اگ فک میکنی قصد اون ازدواجه منتظربمون

مرسی عزیز خودمم نمیدونم حقیقتش خودمم میگم تو سنی نیستیم هر دو که بیجا ابراز علاقه بکنیم ولی نمیدونم چرا رسمی ابراز علاقه نمیکنه  پسرا چشونه نمیدونم

وای چه حس بدی من تجربه داشتن چندخواستگارهمزمانو دارم عذاب اوره . دیشب یکی رو ازبین دونفر حذف کردم منم۳۰شاغل تحصیلکرده و ظاهرمعقول.. تصمیم خیلی سخته ... 

موندن به پای کسی اشتباهه بنظرم

هرکی ادمو انتخاب میکنه باید زودبیاد جلو . مصمم باشه . باید یکی به روش بیاره تاحرکتی بکنه

وای چه حس بدی من تجربه داشتن چندخواستگارهمزمانو دارم عذاب اوره . دیشب یکی رو ازبین دونفر حذف کردم من ...

اصن هنگم بخدا چقدر خوبه یکی میاد به آدم نمیخوره قطعی میگی نه چه بیچارگی هست نمیشه به هیشکی بگی چته

میترسم با این خواستگاره آشنا بشم یا جدی بشه قضیه دلم پیش اون یکیه تا آخر عمرم نتونم دست از مقایسه بر ...

نمیدونم اعتقاداتت چجوریه عزیزم

من ۶ماهه یه خواستگارشرایط عالی داشتم وباهم حرف میزدیم ولی نمیومد بااینکه واقعا میخواست منو و منم بخدانزدیک شاید ده تا خواستکار حداقل داشتم همه رو بااین مقایسه می کردم ردمیکردم دیگه دیشب بایه کلیپ کلی گریه کردم باامام زمان درددل کردم بعد یکی دوساعت پیام که داد بحثمون شد و از چشمم افتاد چون میدونست چقدر خواستگاردارم ولی اقدام نمیکرد ...

میدونم یه مقداری باقضیه شمامتفاوته ولی میخوام بگم از ته دل از خدا کمک بخواه