2777
2789

ار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جات بودم حتما میرفتم دنبالش

اخه ازم ۱۵۰۰ خواستن...خیلی هم ناشر پیگیرمه حالا نمی دونم شاید چون قلمم خوبه...بخاطر هزینه اش می گم ارزش داره اخه؟سودی داره؟

رمان...دلنوشته 

ببین اگه فکر میکنی کتابت طوری هست که حتی یک نفر با خوندنش به خودش بگه تصور من در مورد فلان موضوع تصور غلطی بود و حتی یک درصد میتونه جهان بینی اون شخص رو تغییر بده بدون شک این کار رو بکن صادق هدایت وام گرفت برای چاپ کتابش الان شده صادق هدایت !اگر رمانت برگرفته از رمان های آب دوغ خیاریه و باعث فانتزی سازی در ذهن مخاطب میشه همین الان آتیشش بزن کتاب باید مشتی باشه بر دهان عقاید و باور های پیشین  

ببین اگه فکر میکنی کتابت طوری هست که حتی یک نفر با خوندنش به خودش بگه تصور من در مورد فلان موضوع تصو ...

کتابم رمانه...غمگین و عاشقانه است..درمورد این که عشق چقدر می تونه تو زندگی با ارزش باشه...اما حتی بعضی وقتا بدون عشقت هم زندگی جریان داره و تو باید این و بپذیری و خودت عشق و بوجود بیاری...

خلاصه ای از رمانمه