2821
2789

مامانم چهار تا بچه داره  بعد گفت دیگه نمیخواد بعد شش سال دیگه پسر دیگه اورد الان داداشم سه سالشه باز الان فهمیدم حامله اس خودشم خیلی حالش بده خیلی چون نمی‌خواست اصلا از شش ماه قبل همش خواب میدیم مامانم حامله اس همش بهش میگفتم مراقب باش دیسک کمر داره ۳۵سالشه ولی هر کی میبینش میگه۵۰سالشه از بس سختی کشیده  حالم خیلی بده براش قلبم از استرس درد گرفته واسه داداش پنجمم هممون خیلی گریه کردیم مامامم میگه میخوام سقطش کنم من میگم نه گناهه چیکار کنیم.    من خودم ازدواج کردم دوساله

بقیه ازدواج.کردین بجز داداشت؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه مشكل داره و به بدنش آسيب ميرسه ، خب سقط كنن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

خدای من

من 31 سالمه پسر 4ساله دارم

مامانت چقدر بخودش ظلم کرده😰😰😰

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

همش ناخواسته بود جلوگیریاش خوب نبودن

خب وقتی درست جلوگیری نمی کنه میتونه لوله هاشو ببنده با ۵ تا بچه براش انجام میدن دیگه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
افسردگی داره حال روحیش خوب نیست ولی من دلم نمیاد سقط بشه 

مامانت مهم تر از بچه اي هست كه هنوز به دنيا نيومده

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
به نظر من واقعا باید سقط کنه.گناهم نیست. واقعا جون و حوصله و اعصاب داره؟ میتوانه خوب به اون بچه رسید ...

واقعا اصلا حوصله نداره پیر شده تو سن کم تازه داداشم سه سالش شده ... الان که فهمیدم چنان شوکه شدم قلبم درد گرفت

افسردگی داره حال روحیش خوب نیست ولی من دلم نمیاد سقط بشه 

خب الان که تو پیشش نیستی بتونی کمک حالش باشی گناه داره مادرت  بزار سقط کنه هم اون بچه  بدنیا بیاد اذیت میسه هم مادرت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز