2777
2789

😂😂😂پیدا کردی منو صدا کن

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روزه که کرونات تموم شد یعنی خوب شدی؟

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
شمام این مشکلو داری

بله 😔😔😔

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
یه هفته کمتر من خفیف گرفتم همسرم شدید بود ۸روزه خوب شد

واسه منم اینجوری بود کم کم خودش بر میگرده ولی اگه بر نگشت یعنی هنوز کرونا داری 

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
چند وقته

مهر گرفتم تا الان نه بو نه مزه خوب برنگشتنننننن  .بعضی وقتا میاد درسته بعضی وقتا کلا اشتباه میاد . بو هم همینجورههههه.

مهر گرفتم تا الان نه بو نه مزه خوب برنگشتنننننن  .بعضی وقتا میاد درسته بعضی وقتا کلا اشتباه میا ...

ای وای🤦‍♀️😭

ایشالا زودتر خوب شی

کاربرfarimahamسابقم رمزمو فراموش کردم نی نی یاراهم پاسخگو نیستن🥴🥴🥴🥴