الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزمن ۱۱۴ تا حکم اجرا داره . برای مابقی هم قسط بندی میکنن. مهریه هر چند تا باشه مرد موظفه پرداخت کنه
ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری
هرچقدم باشه اگه شوهرت چیزی به نامش نباشه 110 تا سکه بهت تعلق میگیره اونم قسط بندی میکنن هر چند ماه 1سکه میدن اما اگه خونه یا ماشین به نامش باشه مهرتو بزاری اجرا اونارو توقیف میکنن و به انداره پول اونا مهرتو باید بده
ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)
سالی یه دونه به خودت فشار نیار به مرور قراره زن گرفت میشه صلواتی🤣🤣🤣🤣🤣
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دونه ای یازده میلیون بزن قیمت طلا ببین سکه چند اون مبلغ ×تعدا سکه کن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم