2777
2789

سلام چ کانالهایی و ساعت چند و چه روزایی پخش میشه شام ایرانی

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
فیلیمو تی وی ک نشون نمیده

ماهواره

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا کسی نیست بگه

از توهین بهاره رهنما انتظار نداشتم

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

مرسی دوستان خودمم چندشبکه دیدمش اما روز و ساعتشو قاطی کردم

سلام تو تا پیک دیدمتون یهو نگاه امضاتون کردم ..واژ ینیسم بودید..

منم 4ساله ازدواج کردم واژ ینیسم بودم ..مشاوره رفتم س ک س تراپست رفتم ..با دیلاتور راحت کار کردم تا سایر مورد نظر ..

قشنگ اسپکلوم خریدم داخل میکنم ببخشید ک اینو گفتم..ولی رابطه رابطه ..😞😞دلم بچه میخواد دلم نی نی میخاد خدا تا کی منتظر باشم..شما چ جوری خوب شدید

سلام تو تا پیک دیدمتون یهو نگاه امضاتون کردم ..واژ ینیسم بودید.. منم 4ساله ازدواج کردم واژ ینیسم ...

سلام عزیزم

چرا دیگه از چی میترسی😡😡😡😡موقع رابطه کگل میزنی ؟؟نفس عمیق چی ؟؟

بعدم اصلاااا نذار فکرت بره سمت اون چیزا ک باز بترسی .شل کن و بذار لذت ببری.پیش خودت بگو اینهمه کوچیک تا بزرگ دارن این کارو میکنن هیچی نمیشه من چرا نتونم.بخاطر شوهرت بخاطر بچه😍بعدشم تو کار اصلی رو انجام دادی الان ک رسیدی ب هدف میترسی۰😐😐

خاستی بری دخول یکم قبلش بمن پیام بده باهات حرف بزنم

سلام عزیزم چرا دیگه از چی میترسی😡😡😡😡موقع رابطه کگل میزنی ؟؟نفس عمیق چی ؟؟ بعدم اصلاااا نذار فک ...

سلام گلم ..نمیدونم فقط زن زیر یکم راحتم بقیه پوزیشن ها ترس عجیبی دارم 

سلام گلم ..نمیدونم فقط زن زیر یکم راحتم بقیه پوزیشن ها ترس عجیبی دارم 

ن ترس داره ن درد از هیچی نترس و فکری نکن آزاد بذار خودتو .تند تند کگل بزن.شوهرتم گناه داره.خودت از شوهرت بخواه ک پوزیشن عوض کنین ک ترست بره.

بذار بره بابا چیزی نیس😄😋😋