2777
2789
عنوان

تولد حضرت عيسى (ع) مبارك😁🎉🎄🎊

79 بازدید | 8 پست

تو سايت مسيحى داريم ؟

اگه ميشناسين تگشون كنيد

كريسمس مبارككك🎉🎉🎊🎊🎊🎄🎄🎄

خاطره خوبى از روز كريسمس دارم پسرم توى همين روز بدنيا اومد 😍

امروز خونه رو براش تزيين كرديم و عكس گرفتيم

حيف كه نميتونم عكس بذارم  ☹️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حضرت عیسی برامامسلماناهم هست فقط برامسیحیانیس😊 تبریک به تو تبریک به همه تبریک به مسیحیان عزیز

چندساعت پیش یه کاربر اقا اومده بود تو سایت و میگفت تو دین اسلام گفته شده همه بجز مسلمانان نجس هستن و خدای ما فرق داره😰😰😰

هرچی میگفتم خدا واحده و همونجور که پیانبر رو خداافریده حضرت عیسی رو هم خدا افریده همونجور همه ی اسان های روی زمین رو ..تو گوشش نمیرفت که نمیرفت میگفت برو بزن نت و ... و واقعا ناراحت کننده بود که دین اسلام رو اندر خار و خفیف میکرد..

ولی با کامنت شما و بچه های دیگه واقعا انسانیت واقعی نشون داده شد🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🤩🤩🤩🤩

سوگلی خدا منم💜
چندساعت پیش یه کاربر اقا اومده بود تو سایت و میگفت تو دین اسلام گفته شده همه بجز مسلمانان نجس هستن و ...

عزیزم تمامی ادیان بسیاربرای دین مبین اسلام باارزشن

فقط کسانی گفته شده که جزو کفارند 

مامسیحی ویهودی وسنی وزرتشت و....داریم که انسان های شریفی توشون وجودداره 

عزیزم تمامی ادیان بسیاربرای دین مبین اسلام باارزشن فقط کسانی گفته شده که جزو کفارند  مامسیحی ...

بله دقیقا همینطوره..متاسفانه برای نسل نوجوان ما طوری درس داده شده که به غلط به اشتباه انداختنشون و بجای اینکه چهره ی خوب دین اسلام رو نمایان کنن بدتر کاری دارن میکنن که تنفر از ادیان و ادمای دیگه تو وجودشون ریشه کنه ..انسانیت رو دارن از بین میبرن براشون ..متاسفانه

سوگلی خدا منم💜