2777
2789

بدن درد. فقط یه روز اسهال . بیشتر از ۱۴ روز تهوع که روزای اول ۴ یا ۵ بار بود. تب . لرز. عرق فراووووون . بی حالی . سرفه یکم‌بیشتر از زمانی که انفولانزا میگرفتم . 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن . سریع روند درمان رو شروع کن

چه روندی داره ولی من ندارم کرونا فقط ترسشودارم چون فک کنم پسرعموم داره منم دیروزخونه پدرم دیدمشون دیروزتاحالاحس بدی دارم بزورمیخوام سرفه کنم یاحس میکنم نفس تنگی گرفتم نمیدونم دیگه دارم به خودم تلقین کنم یان

نه لزوما اگه مایعات گرم بخوری وسوپ حاوی گوشت و سردیجات نخوری واستراحت کافی داشته باشی واسترس نداشته ...

ابمیوه طبیعی که میوش توهوای اتاق گرم شده باشه فراوان میل شود 

چه روندی داره ولی من ندارم کرونا فقط ترسشودارم چون فک کنم پسرعموم داره منم دیروزخونه پدرم دیدمشون دی ...

استرس بدنو ضعیف میکنه خدابزرگه این کارایی که گفته شده رو انجام بده واستراحت کن