2777
2789

من سرکلاژم و الان29هفته و 2روزم استراحت مطلقم و تختم شیبداره کامل.3روز پیش رفتم سونو متاسفانه طول سرویکسم شده نیم سانت و بچه داره به سرکلاژم.فشار میاره و میخاد پاره کنه از طرفی هم کیسه اب وارد کانال سرویکس شده.حالا دکترم گفته که ان شاءالله فردا برم بهم نامه بده که برم بیمارستان بستری شم 12ساعت امپول سولفات بهم تزریق شه میخاستم ببینم کسی بوده با شرایط من.اصن تزربق سولفات چجوری هس خداخیرتون بده اگه کسی میدونه راهنماییم کنه کامل.

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ان شاءالله

تاپیکاتو خوندم خیلی دعات کردم 

خدا به دلت صبر بده و بهترینارو برات بخواد 

وضعیت نی نیت رو نمیدونم الان درچه حاله

برات دعا میکنم خدام به من نظر کنه بارداری سالم پشت سر بذارم ❤️🙏🏻

برا سلامتی همه نینیا صلوات یادت نره🤲🏻❤️
تاپیکاتو خوندم خیلی دعات کردم  خدا به دلت صبر بده و بهترینارو برات بخواد  وضعیت نی نیت ر ...

سلام عزیزدلم ممنونم ازت خداروشکر الان36هفته و 1روزم خدا نظر کرد بهم و بچمو بخشید بهم و تا الان تو شکمم نگه داشت.دیروز رفتم سونو باز گف وزن بچت خیلی کمه از دیروز همه فکر و ذهنم شده وزن بچم دعاکن تا موقع زایمانم حداقل 2500بشه وزنش

خدایا شکرت
سلام عزیزدلم ممنونم ازت خداروشکر الان36هفته و 1روزم خدا نظر کرد بهم و بچمو بخشید بهم و تا الان تو شک ...

فکر کنم تا الان فارق شده باشی

خیلی خوشحال شدم برات ❤️❤️

برا سلامتی همه نینیا صلوات یادت نره🤲🏻❤️
فکر کنم تا الان فارق شده باشی خیلی خوشحال شدم برات ❤️❤️

سلام عزیزدلم ممنونم ازت قربونت برم اره دخترم تو۳۶هفته و ۵روز به دنیا اومد ۲۷بهمن و الانم تو۷ماهه

خدایا شکرت