2777
2789

من خریدم هیچ تاثیری نداشت فقط دهنم خشک میشد بدنم بی جون میشد و میلرزید چند شب اول هم خوابم نمیرفت منم ادامه ندادم چون اشتهامو کم نکرد هنوزم تو کابینت هست 

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه؟ تحقیق کردی شما؟ من فعلا دارم جلبک دریایی میخورم، ایشاله جواب بده

والا من دوستم استفاده کرده بود معرفی کردش ادن از کرج خریده بود میگفت دهنم خشک میشد و ۲۰ لیوان آب میخوردم اشتهامم کور میشد تا ۳ شبم نخوابیدمو تو ده روز ۵ کیلو کم کردم 

من از عطاری دم خونمون خریدم فقط یخورده حالت سرماخوردگی داشتم بعد مصرفش امروز روز سوممه 

چجوریه؟ تحقیق کردی شما؟ من فعلا دارم جلبک دریایی میخورم، ایشاله جواب بده

جلبک نخور جواب نمیده منم خوردم فقط بدنم داغون شد 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

ولی از 27شهریور خودم شروع کردم غذامو کم کردم روزی یک ساعت پیاده روی رفتم صبح ناشتا اب گرم با دارچین و اب لیمو خوردم شب هم حتما تا ساعت نه شام میخوردم دیگه هیچی نمیخوردم بعد غذاهای چرب هم حتما یه دم نوش سماق میخورم از سبزیجات هم خیلی استفاده کردم اب هم زیاد میخورم برنجو نون هر روز خوردم ولی خیلی کم قطع نکردم فقط غذامو کم کردم تا امروز از وزن93/700رسیدم به وزن 79/500  

من اشتهام کم شد ولی نه زیاد  ورزشم میکنم من

منم اولش اشتهام کم شد تا یک هفته بعد انگار عادت کردم اشتهام برگشت حتی دیگه دهنمم خشک نمیشد خوابمم خوب شد انگار نه انگار قرص خوردم ولش کردم دیگه

ولی از 27شهریور خودم شروع کردم غذامو کم کردم روزی یک ساعت پیاده روی رفتم صبح ناشتا اب گرم با دارچین ...

واووو عالیهههه آفرین به این اراده ، برنامتم عالی بوده دمت گرمممممم

منم اولش اشتهام کم شد تا یک هفته بعد انگار عادت کردم اشتهام برگشت حتی دیگه دهنمم خشک نمیشد خوابمم خو ...

همین روشی که از ۲۷ شهریور شروع کردی عالیه بنظرم خیلییی بهتره 

وزن هدفت چنده؟ قدت چنده؟

واووو عالیهههه آفرین به این اراده ، برنامتم عالی بوده دمت گرمممممم

بخدا من این همه سال یک بارم رژیم نگرفته بودم همیشه میترسیدم ولی العان فهمیدم این دارو ها همش الکی هست اگه زندگی رو برنامه ریزی کنی صبح زود بیدار بشی شب زود شام بخوری تحرک داشته باشی حتما حتما روزی نیم ساعت شده تو خونه راه برین وزنت کم میشه من تو این مدت کله پاچه اب گوشت هم خوردم فقط کم انقدر نخوردم که شکمم باد کنه همه چیز و کم مصرف میکنم 

البته اینم بگم تو این سه ماه لب به قندو شکر و نوشابه و سس نزدم غذا هامم کم روغن درست کردم اگه مجبور شدم لب به شیرینی زدم وگرنه اونم نخوردم خیلی تاثیر داره حتما امتحان کن الکی پول قرص نده بجاش سبزیجات بخر

همین روشی که از ۲۷ شهریور شروع کردی عالیه بنظرم خیلییی بهتره  وزن هدفت چنده؟ قدت چنده؟

قدم 159هست 

دلم میخواد 60 بشم به امید خدا

ولی العانم خانواده شوهرم همش میگن خیلی خوب شدی همش انرژی مثبت میشه و بیشتر انگیزه میگیرم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم دیگه یک ساعت پیاده روی برم بیرون ولی حتما تو خونه راه میرم 

جلبک دریایی میخوری؟ قرصه؟ از کی شروع کردی؟ چقدر وزن کم کردی؟

یه نوع پودره با ماست میخورم، بد مزه نیست، مثل سبزی خشک پودر شده می مونه، البته با تخم گشنیز میخورم که دلپیچه نگیرم

در اصل اینجوریه که قبل از غذا میخورم و بلافاصله بعد از هر وعده غذا دستشویی میرم، البته ببخشید

اینجوری هیچی توی شکم نمینونه

من در کنارش مولتی دیلی هم استفاده میکنم که ویتامین بدنم کم نشه

حالا دوستمون بالا تر گفت به بدنش آسیب زده من نمیدونم چه اتفاقی براش افتاده