2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزای تند رو عمق بو بکش

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
روغن سیاه دانه تا ده شب شبی یک قطره در یک سوراخ بینی...مثلا روزهای زوج سوراخ بینی سمت چپ و روزای فرد ...

سیاه دانه ک خیلی تنده🤦‍♀️

کاربرfarimahamسابقم رمزمو فراموش کردم نی نی یاراهم پاسخگو نیستن🥴🥴🥴🥴

[QUOTE=169930095]بخور اب خالی؟[/QU با دمنوش! مادرشوهرمن چشاییشو از دس داده بود با بخور درست شد

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

[QUOTE=169930095]بخور اب خالی؟[/QU با دمنوش! مادرشوهرمن چشاییشو از دس داده بود با بخور درست شد

بخور چی عزیزم میشه کاملا توضیح بدی خدا خیرت بده

بخور چی عزیزم میشه کاملا توضیح بدی خدا خیرت بده

با پونه، یا بابونه بزار بجوشه سرت پتو بنداز بخور بده بعدش بخواب

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

با پونه، یا بابونه بزار بجوشه سرت پتو بنداز بخور بده بعدش بخواب

خیلی خیلی ممنون🙏🙏😊😊😊