2777
2789

من هفت جلست میرم کلاس رانندگی سه جلسه م مونده هنو،خداروشکرترسی هم از رانندگی ندارم .اینم بگم ماشین ازخودم ندارم حالاتاگواهینامه بگیرم بنظرتون ماشین اجاره کنم تاکامل مسلط بشم ؟چون تاگواهینامه نگیرم ماشین نمیتونم بخرم ممنون میشم راهنماییم کنین

فقط ی ماه تا رسیدن ب هدفم ،خدایاشکرت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای اجاره کنی خیلی حواست باید جمع باشه یوقت نمالیش به جایی..من صلاح‌نمیدونم...چون اولته ماشین مردمو خدایی نکرده آسیب میزنی بهش..بد تر از اون اینکه کسی نمیشینه کنارت ک گواهینامه داشته باشه

وزن اولیه : ۶۴۷۰۰ وزن فعلی :۶۴۷۰۰ وزن هدف:۵۴😍..
اگه میخوای اجاره کنی خیلی حواست باید جمع باشه یوقت نمالیش به جایی..من صلاح‌نمیدونم...چون اولته ماشین ...

چقدامضات قشنگه💝

آشنا حرفش میمونه اجاره خودرو حداقل پولشومیدم.

من ماشین خودمونو  بعد ۱۲ جلسه بردم برا تمرین دقیقا در خونه انداختم تو جوب.خیلی ریسکش بالاس که ماشین کسیو بگیری .مگه اینکه تو همین ۱۲ جلسه اونقد ماهر شده باشی که از خودت مطمئن باشی

🤔

با همون استاد رانندگیت صحبت کن بگو چن جلسه بیشتر میخوام تمرین کنم پولشو باهاش حساب کن اینطوری بهتره چون اونا زیر نظر راهنمایی رانندگی هستن و میتونی باهاش تمرین کنی ٫ ولی اگه ماشین یکی دیگه رو برونی که مخصوص آموزش نباشه چون مجوز آموزش نداره و تو گواهی نامه نداری مقصری ...

با همون استاد رانندگیت صحبت کن بگو چن جلسه بیشتر میخوام تمرین کنم پولشو باهاش حساب کن اینطوری بهتره ...

دقیقاشوهرمم همینومیگ 

با همون استاد رانندگیت صحبت کن بگو چن جلسه بیشتر میخوام تمرین کنم پولشو باهاش حساب کن اینطوری بهتره ...

استاتر این بهترین کاره..هم مربیته هم یجورایی اجاره کردی هم شاید ارزونترم دربیاد..هم یادت میده بیشتر

وزن اولیه : ۶۴۷۰۰ وزن فعلی :۶۴۷۰۰ وزن هدف:۵۴😍..