2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بدغذایه دیوونم کرده بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 33 پست

خب از مادرش بپرس چه غذاهایی دوس داره. این که دیگه ناراحتی نداره

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوست نداره دیگه ذائقه اش اونجوریه نمیشه ک چیزی ک ادم دوس نداره ب زور بخوره شما دو مدل غذا بذار ...

بابا نمیتونم با یه بچه کوچیک شر روزی دومدل غذا درست کنم کم بدبختی ندارم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

عزیزم شوهر منم بد غذاست ولی قرار نیست بخاطر غذا هم بحث و ناراحتی پیش بیاد من همیشه ازشون سوال میکنم که چی دوست دارن بپزم و غذایی که نخورن رو گاهی جدا یه کم برای خودم میپزم یا میگم مامانم میپزه و برای شوهرم غذای دیگه میزارم، کلا هم منوی شوهرم زیر ده تا غذاست والا تو دوازده سال شاید سه بار عدس پلو درست کردم یا خیلی غذاهای دیگه رو

دقیقا شوهر منم بد غذا نیست ولی سیب زمینی و رب هیچ وقت جلوش تزاشتم.

شاید شما نخوردین وگرنه خیلی غذای عجیبی نیس سیب زمینی بذاری ابجوشی بشه پوس بکنی با پیاز و رب تفت بدی یا هم بعضیا با نعناع تف میدن   

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

سعی کن کنار غذات ترشی سالادی چیزی بزاری اشتهاش وا شه هرچی بدی میخوره خب غذاهای برنجی ک میگی دوس داره بپز سرخ کردنی چی میخوره؟ فلافل درست کن الویه درست کن ماکارونی درست کن اش رشته اینا چی ؟؟؟؟

شاید شما نخوردین وگرنه خیلی غذای عجیبی نیس سیب زمینی بذاری ابجوشی بشه پوس بکنی با پیاز و رب تفت بدی ...

این چه شکلکیه😂😂

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم