2777
2789
عنوان

چه کار کنم؟😭

313 بازدید | 23 پست

دو سال پیش سر یه سری بحثای چرت نامزد عقدیم که خیلی هم عاشق هم بودیم گفت جدا شیمو جدا شدیم

خیلی حال بدی داشتم واسه هیچ کس قابل باور نبود که چرا باید اینجوری یه عقد بهم بخوره من خودم که تو بهت و شوک رفتم حالا اطرافیان که بماند!

شدیدا دوسش داشتم و تو دوره وابستگی بهش بودم و اصلا باورم نمیشد

دوساله هر روز چکش میکنم و گریه

بخدا آدم بیکار و علافی نیستم چیزی کم ندارم اما اونو هم نمیتونم فراموش کنم

از روزی که متوجه حضور یه دختر خانومی همه جا تو لایکا و صفحاتش شدم دارم میترکم اصلا آرومو قرار ندارم

دلم میخواد برم با دختره حرف بزنم اما میترسم بره خبر بده بهش😭

به نظرتون برم؟😭

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

نه دیگه اون زندگی خودشو داره دیگه هیچ دخالتی نکن

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه... نری هااااا

اگه واقعا نمیتونی خودتو کنترل کنی برو با خودش حرف بزن که به عقیده من احتمال این که ضایت کنه خیلی زیاده.

منطقی ترین راه حلم اینه که فراموشش کنی. دیگه چکش نکن. کلا گوشیت و یه مدت بذار کنار. یه کاری و شروع کن سرت و گرم کن که دیگه یادش نیوفتی

نه به هیچ وجه.اون زندگی جدیدی میخواد شروع کنه و مثل شما مدام تو گذشته ها ممکنه نباشه.

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
نه... نری هااااا اگه واقعا نمیتونی خودتو کنترل کنی برو با خودش حرف بزن که به عقیده من احتمال این که ...

چرا باید با خودش حرف بزنه؟؟برای اون همه جی تموم شده اس.این رابطه ی یه طرفه اس دوسال گذشته اون انتخابش رو هم کرده

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
نه... نری هااااا اگه واقعا نمیتونی خودتو کنترل کنی برو با خودش حرف بزن که به عقیده من احتمال این که ...

از صبح تا شب سر کارم دوساله خودمو شبو روز مشغول میکنم اما هیچی به هیچی

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
چرا باید با خودش حرف بزنه؟؟برای اون همه جی تموم شده اس.این رابطه ی یه طرفه اس دوسال گذشته اون انتخاب ...

میدونم. نظر منم همینه. نباید کلا کشش بده

ولی بره با خودش صحبت کنه خیلی بهتر از اینه که بره با دختره صحبت کنه.

به نظرم کار درستی نیست اون آقا دیگه رفته دنبال زندگی خودش بهتره شما هم از فکرش بیای بیرون بی نهایت سخته ولی میشه

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜