2777
2789
عنوان

کادو از راه دور

71 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من می‌خوام امسال تو مناسبت‌هایی که در پیشه برای اطرافیانم کادو بفرستم چون توی شرایط فعلی که به احتمال قوی تا عید ادامه داره بهتره از نزدیک دیدار نداشته باشم مناسب روز عشق تو بهمن و چند تا تولد هم تو این ماه هست خودم خرید اینترنتیم رو از دی جی کالا انجام میدم ولی میخواستم بدونم به جز اون فروشگاه معتبری برای تهیه پک هدیه شیک و خاص سراغ دارین لطفا بنویسید 

درضمن اگر دوستان فروشگاهی معرفی کردن لطفا بدونیم که باید خودمون تحقیق کنیم و خرید کنیم و مسیولیت خرید در نهایت با تصمیم گیرنده است 

بالاخره یه چیزی میشه... 

اینستا من همین دیروزخرید کردم برای شوهرم خوب بود بنظرم 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

در ضمن پارسال از فروشگاه پییو یو خرید کردم اونم پک های ولنتاین آماده داشت فقط پشتیبانیشون جواب نمیدادن که اول فکر کردم پس پیچوندن اما هدیه رو ارسال کردن و کیفیت خوب بود و چون با پست گویا میفرستن طول می‌کشه زمانش 

بالاخره یه چیزی میشه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینستا من همین دیروزخرید کردم برای شوهرم خوب بود بنظرم 

اینستا هیچ وقت خرید نکردم آخه میترسم نفرستن حالا جدا از پولش ممکنه تو اون تایم کادو رو نفرستن و کلا برنامه ها بهم بریزه ولی باز اگر پیجی خرید کردین و فرستاده بگین اسمش رو لطفا

بالاخره یه چیزی میشه... 
اینستا هیچ وقت خرید نکردم آخه میترسم نفرستن حالا جدا از پولش ممکنه تو اون تایم کادو رو نفرستن و کلا ...

اره خرید کردم از کیفیتشم راضی بودم حالا شما بازبرید نگاه کنید خودتون الان ای دی شونو میدم

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

Gallery_manely2

من ازاینجا باکس مردانه گرفتم راضیم خوشگل بود بازم سلیقه هرکس متفاوته