2777
2789
عنوان

شوهرم خود زنی میکنه

339 بازدید | 25 پست

من چندماهه  اومدم سر خونه زندگیم  تو این مدت دوبار با شوهرم دعوام شده دفعه اول با مشت میزد تو سر خودش  ولی این دفعه سرشو کوبید تو دیوار که پیشونیش کمی باد کرد من این رفتار هارو میبینم خیلی میترسم خیلی آدم خوبیه ولی موقع عصبانیت خود زنی میکنه  نمیدونم  چیکار کنم ترسیدم از کارهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی ک خود زنی میکنن میخوان طرف مقابل رو بزنن

ولی جرعتشو ندارن

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بیچاره خیلی حال روحیش بده بنده خدا

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

حالا دست رو تو بلند نکنه خودش اشکال نداره

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
آره میزنه تو سرش با مشت این دفعه برا اولین باد کوبید تو دیوار  من از این رفتارها میترسم

بعضی از مردا رفتارشون بچه گانه س،احتمال اینکه اینکارو میکنه میخواد حرف خودشو به کرسی بشونه

خدایا شکر❤